Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 35 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast
Results 581 to 600 of 697

Thread: iPhone 4

1. #581 SP
    Member AVoF's Avatar
    Nu sunt in tema cu viziunile lui in viata, dar de ce poarta tot timpu acelasi tip de haine?

2. #582 SP
    Teraflops Graft's Avatar

3. #583 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Gata. Fac pasul. i4 time. Vreau neverlocked, dar la ce preturi gasesc pe net (si mai ales lipsa de garantie sau acte de provenienta), cred ca tot spre Voda ma orientez. Maine ma duc sa fac pasul decisiv

4. #584 SP
    Intrebare: Ce program GPS imi recomandati pentru i4? Nu doar pe Romania, preferabil sa fie pe Europa sau macar Europa de Est. Multumesc!

5. #585 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    Igo my way e cel mai bun pe ro, dar si in Europa e foarte bun.

Sent from my iPhone

6. #586 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pana acum, pe-afara cel mai bine s-a descurcat Navigon-ul (pe UK si DE in special).

7. #587 SP
    Quote Originally Posted by NicoDiac View Post
    Igo my way e cel mai bun pe ro, dar si in Europa e foarte bun.

Sent from my iPhone
    Grr. Totul a fost bine si ok, mai putin un drum pe care m-a bagat. Dupa ~50 km, drumul devenea foarte foarte prost, avand in continuare zapada si niste cratere imense. Nu era circulat. Macar avea o panorama superba, dar nu puteam sa ma bucur de peisaj...

8. #588 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din pacate iGo nu este prea actualizat. Prin Braila m-a dus pe un drum pana in mijlocul unui parc (nu glumesc) si nu exista inainte, doar inapoi si nu aveam loc sa intorc masina, a trebuit sa merg cu spatele. Si am mai patit chestii asemanatoare. Cea mai buna solutie este sa nu bifam si drumurile nepavate ca sa evitam chestiile gen trikz

9. #589 SP
    Junior Member Balzacu's Avatar
    Nu este recomandat ca pe un sistem GPS sa se foloseasca trasee ce contin si drumuri neasfaltate sau, mai rau, combinatia drumul cel mai scurt+drumuri neasfaltate. Asta daca nu cumva va domina spiritul de aventura si sunteti in posesia unui KTM .

Pe Romania, producatorul hartii pentru iGO (Topmap din Ungaria) declara doar o acoperire de aprox. 76% a retelei rutiere, asa ca nu e de mirare ca mai face gafe atunci cand nu se folosesc trasee des uzitate gen DN1. Oricum, fata de acum 5-6 ani, avem o superharta. Partea si mai buna e ca cei doi giganti in domeniu, Navteq si TeleAtlas, scot trimestrial harti pentru .ro cu o acoperire tot mai buna si incet-incet se apropie de harta de la Topmap, fara a avea greselile din aceasta.

Pentru vestul Europei, ai o gramada de programe de navigatie. Cel mai bun ramane TomTom, desi nu au apelat inca la briz-brizuri gen cladiri 3D si altele, iar din urma vine tare Navigon-ul, asa cum remarca si MonkY.

10. #590 SP
    Member Catallin's Avatar
    Eu pentru ca nu am avut optiuea "drumuri nepavate" bifata din cauza unui drum de ~500m care cica era "denivelat" m-a ocolit 60 km. Deci nu e neaparat bine sa o ai debifata.

11. #591 SP
    Junior Member Balzacu's Avatar
    Quote Originally Posted by Balzacu View Post
    Nu este recomandat ...
    Asa am inceput postul de mai sus. Nu este recomandat, dar sunt situatii, putine, in care te poate ajuta si bifarea drumurilor nepavate. Una din acele situatii este prezentata de catre tine. Contra a ceea ce spui tu am clienti care erau sa ajunga pe fundul lacului cu masina pentru ca avea drumuri nepavate bifate in momentul in care si-au facut traseul.

Ceea ce vreau sa reliefez e urmatorul lucru: nu trebuie sa ai incredere orbeasca in aparatul GPS, pentru ca exista prea multe variabile in aceasta ecuatie (performantele aparatului, ale softului de navigatie, acuratetea/vechimea hartilor aflate in acel moment pe aparat). El este doar un ghid in calatoriile noastre, nu un zeu suprem care sa ne dicteze cand sa facem stanga sau dreapta. Intotdeauna se verifica traseul pe care acesta l-a realizat, jongland cu variantele rapid-scurt-economic-drumuri neasfaltate si se alege cea mai buna optiune.

Aici voi incheia off-topicul, pentru ca am deviat cam mult de la obiectul thread-ului.

12. #592 SP
    Member Catallin's Avatar
    Threadul este despre i4 si despre asta vorbim. Eu am lasat optiunea cu drumurile nepavate de cand mi-a facut "detour-ul" si de-atunci n-am treaba. Fie ca am mers prin diverse orase prin RO sau prin afara m-a deservit fara cusur. Se conecteaza la sateliti imediat, semnalul e stabil deci pentru mine a fost un ghid indispensabil. Ce bine e sa beneficiezi de atata tehnologie

13. #593 SP

Filmat pe i4 si editat tot pe el, cu iMovie. Primul meu film

14. #594 SP
    Senior Member huber's Avatar

15. #595 SP

16. #596 SP
    Ati gasit vre-o aplicatie sau tweek pentru a putea face fotografii wide ? macar asa cum filmeaza. am gasit o aplicatie, dar este doar pentru iPod

17. #597 SP
    Eu folosesc "Pano". Pano for iPhone and iPod touch In incaperi inchise nu se descurca asa bine (precum un soft dedicat pe pc in valoare de +200$) dar in exterior se descurca foarte bine. Recomand cu caldura!

18. #598 SP
    Nu vreau poze panoramice, ci wide (da-i la video si da-i dublu click pe imagine si o sa vezi despre ce vorbesc). pentru panorame, folosesc Panoramatic (de care sunt cel mai multumit)

19. #599 SP
    Senior Member huber's Avatar
    imi explica si mie cineva ce inseamna un iphone decodat cu GEVEY SIM ?

20. #600 SP
    Member Catallin's Avatar
    E un iphone blocat pe o anume retea dar care folosit in combinatie cu un sim special (pe numele lui gevey) face ca sim-ul pe care-l pui tu sa fie recunoscut.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 35 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast