Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 31 of 35 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast
Results 601 to 620 of 697

Thread: iPhone 4

1. #601 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Intr-adevar, dar intotdeauna are la el cate un device de 3-4 ori mai scump decat intreaga lui "costumatie". Nici casa lui nu e neglijabila.
    Attached Images Attached Images steve-jobs-house.jpg content.jpg

2. #602 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    imi explica si mie cineva ce inseamna un iphone decodat cu GEVEY SIM ?
    Pe langa ce a spus colegul, metoda este ilegala. Trebuie sa suni la 112 pentru a se activa si procesul nu este permanent. Se reface la fiecare restart.

3. #603 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    Eu folosesc un astfel de sim si merge totul perfect.nu mi a cazut niciodata semnalul.Si legea e imterpretabila la faza cu 112.Nu incurci pe mine,nu tii serviciul ocupat,nu trebuie sa suni acolo.Doar apelezi si inchizi.

4. #604 SP
    Banned grama.leonard's Avatar
    am cautat dar nu am gasit un thread special..asa ca voi incerca aici
    ofer un ps3 slim + samsung s5570 alb pe un iphone 4
    va salut!

5. #605 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O noua tema pt. DreamBoard bine facuta

6. #606 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Tocmai ce am primit un iPhone 4 și vreau să �i fac jailbreak dar nu știu cum. Mă poate ajuta cineva cu un tutorial bun și cu o listă de aplicații esențiale pentru �nceput? Mulțumesc

7. #607 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Este codat in vreo retea si vrei sa-l folosesti in alta retea ? ce versiune de OS ai ?

8. #608 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Este codat in vreo retea si vrei sa-l folosesti in alta retea ? ce versiune de OS ai ?
    Nu vreau să �i schimb rețeaua iar versiunea este 4.3.1

9. #609 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Nu vreau să �i schimb rețeaua iar versiunea este 4.3.1
    cauta o conexiune Wi-Fi, intra in safari si acceseaza site-ul JailbreakMe 3.0 de pe telefon si gata, ai JB

PS: avand in vedere ca nu ai JB acum si asta inseamna ca telefonul ori e neverlocked ori e blocat in reteaua pe care o folosesti si atunci nu ai nevoie de activare.

10. #610 SP
    JailbreakMe 3.0 merge, din cate stiu, doar pe 4.3.3. Asa ca il poti lua de aici, il pui cu shift + restore din itunes, dupa care intrii din safari pe jailbreakme.com si gata.

11. #611 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    JailbreakMe 3.0 merge, din cate stiu, doar pe 4.3.3. Asa ca il poti lua de aici, il pui cu shift + restore din itunes, dupa care intrii din safari pe jailbreakme.com si gata.
    merge si pe 4.3.1 , au adaugat suport si pentru FW mai vechi http://en.wikipedia.org/wiki/JailbreakMe

12. #612 SP
    In acest caz, lasa-l asa cum este, intra din safari direct pe site-ul jailbreakme.com (fara www) si urmeaza pasii de acolo. In 10 secunde vei avea un iPhone jailbreak-uit

13. #613 SP
    Cum pot să fac sync la iPhone fără să pierd aplicațiile din Installous?

14. #614 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Cum adica sa le pierzi? Eu n-am avut niciodata problema asta.

15. #615 SP
    Daca iei aplicatiile din Install0us (chiar daca ai bifat in settings sa le sicronizeze cu iTunes), in momentul in care dai Sync in iTunes (pentru a pune aplicatii noi sau pur si simplu pentru back-up) pierzi ce ai luat din Install0us. Asta e sigurul motiv pentru care nu folosesc asa ceva.

16. #616 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Am reusit sa imi sparg geamul frontal la telefon Digitizer-ul functioneaza dar din ce am inteles nu se poate schimba geamul fara digitizer, ba chiar cineva mi-a spus ca nu o sa functionez la fel daca nu il schimb cu tot cu display. A mai trecut cineva prin asta? Stie cineva un service bun si ieftin?

17. #617 SP
    Bun si ieftin nu exista, parerea mea. Poti cumpara tu display-ul cu totu de undeva, sa fi sigur ca e original si dupa aia, daca te pricepi putin, il schimbi singur, sau mergi la un service (eventual itnreaba-ti prietneii daca au cunostinte la vre-un service, poate iesi mai ieftin).

Daca nu te pricepi, nu te baga in el. Din cate stiu, nu este foarte greu de schimbat (stiu ca toate piesele stau pe "mijloc" si ca poti inlocui geamurile fara probleme), eventual cauta tutoriale pe youtube ca sigur gasesti.

Bafta

18. #618 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si pe mine ma intereseaza un service bun... tot asa, pt. cineva care si-a spart ecranul la iPhone 4. Orice recomandare e binevenita, mai ales ca persoana in cauza nu se pricepe si nu are chef sa-si desfaca singura iPhone-ul. Thanks in advance!

19. #619 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am si eu o intrebare: La voi functioneza Black Keyboard-ul de aici pe iPhone 4? Pe iPad 2 merge super, pe iPhone 4 nu se schimba nimic. Trebuie ceva special facut? I really love that keyboard... Si nu am vazut nicaieri specificat ca ar fi doar pentru iPad-uri...

---------- Post added 10-08-2011 at 12:55 PM ----------

Raspund tot eu. Black Keyboard functioneaza doar pe iPad (bine, merge si pe iPhone, dar tastatura nu va arata in nici-un caz precum cea de pe iPad). Asa ca am rezolvat achizitionand Color Keyboard din Cydia. E superb, iti poti schimba in ce culori/design vrei tastatura

20. #620 SP
    Member iUser's Avatar
    Am o intrebare pt. detinatorii de iPhone 4, mai merita sa-l cumpar (mi-as lua 5, dar nici nu vreau sa ma gandesc cat va costa)? Banuiesc ca odata cu aparitia noului iPhone multi dintre voi vor face "upgrade-ul". Momentan am Samsung Galaxy S, S II nu prea ma impresioneaza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 35 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast