Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 35 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 697

Thread: iPhone 4

1. #401 SP
    Member Theodor01's Avatar

2. #402 SP
    Member Cata25's Avatar
    Ăștia sunt nebuni. Vor 50 de milioane pe versiunea de 16 GB și 57 pe cea de 32.
    Asta �n timp ce �n UK �l găsești la 600 euro (~25 mil).
    Și un articol pe tema asta: iPhone 4 se vinde la noi cu 5.000 de lei - IT > EVZ.ro

3. #403 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Ăștia sunt nebuni. Vor 50 de milioane pe versiunea de 16 GB și 57 pe cea de 32.
    Asta �n timp ce �n UK �l găsești la 600 euro (~25 mil).
    Și un articol pe tema asta: iPhone 4 se vinde la noi cu 5.000 de lei - IT > EVZ.ro
    Chiar ca sunt
    In UK e 500 de lire si ti-l da si neverlocked . Eu zic ca e mai avantajos sa dai 23-24 milioane lei vechi si cu restul sa iti iei bilet de avion pana acolo,cu ocazia asta mai vizitezi si alte meleaguri

4. #404 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    A luat cineva de aici iPhone 4 din Elvetia? Daca da va rog sa-mi dati un PM deoarece am mai multe intrebari pe care as dori sa vi le pun

5. #405 SP
    Member unlike's Avatar
    Mai stie cineva ceva informatii cu privire la aparitia iphone 4 la orange ?

6. #406 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by unlike View Post
    Mai stie cineva ceva informatii cu privire la aparitia iphone 4 la orange ?
    iPhone 4 ar putea sosi pe 12 septembrie. Orange anun?? concurs de aplica?ii - SMASH.ro

7. #407 SP
    Member unlike's Avatar
    Sper sa fie asa ms

8. #408 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O chestie interesanta (ma duce cu gandu la HTC Tytn II pe care l-0am avut chiar inainte de iPhone 3G)

Nuu Mini Key adds a bulky physical keyboard to the iPhone 4 - Engadget Galleries

9. #409 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Ce prostie, trebuie deja sa ai SDK pentru a face aplicatia. Am crezut ca daca le place ideea, iti dau ei SDK-ul... Ca m-as fi bagat.

10. #410 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce se mai aude cu preturile ? Ati mai gasit ceva super oferte pt. iPhone 4 ?
    Btw, pe la cat credeti ca vor veni de Luni la Orange (daca vor veni, asa cum s-au laudat) ?

11. #411 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    Cred ca va fi doar la abonament la inceput...ca vor fi putine iphone-uri

12. #412 SP
    Member unlike's Avatar
    Eu anticipez un 349 de euro la abonament de 19 euro, un 299 la abon de 39 si 199 la abon de 59 euro.
    La liber 649 euro , vorbesc numai de 16 GB.
    Pe puncte, cred ca va costa 349 de euro, daca ai un abon intre 10-40 de euro sa zicem .

Astea sunt doar speculatiile mele. Da doamne sa apara ceva informatii maine.

13. #413 SP
    Member unlike's Avatar
    Pam pam : iPhone 4 va fi vandut prin Orange, distribuitorul oficial in Romania, incepand de vineri - Telecom - HotNews.ro

Stai ca eu acuma m-am prins, daca la ora 00:00 , pe 24 Septembrie , inseamna ca oferta apare in noaptea asta sau maine noapte ?

14. #414 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Este deja prezent pe siteul Orange. Momentan nu există �n stoc pentru că lansarea oficială se face vineri, �nsă Mediafax precizează că modelul de 16 GB fără abonament v-a costa 4,500 RON. �n Franţa, un iPhone 4 de 16 GB costă 629 €, aproximativ 2,700 RON.

Rom�nia, the land of choice.

15. #415 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am primit mail de la Orange:
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

16. #416 SP
    Member unlike's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Este deja prezent pe siteul Orange. Momentan nu există �n stoc pentru că lansarea oficială se face vineri, �nsă Mediafax precizează că modelul de 16 GB fără abonament v-a costa 4,500 RON. �n Franţa, un iPhone 4 de 16 GB costă 629 �, aproximativ 2,700 RON.

Rom�nia, the land of choice.
    Cum Dumnezeu sa fie peste 1000 de Euro? IMPOSIBIL ! chiar si in Romania. Eu stau in noaptea asta pentru ca am de gand sa mi-l iau, dar sper sa am posibilitatea sa il iau si la fidelizare , sa nu fie numa cu abonament nou .

17. #417 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cred ca va fi exact cat 3GS la lansare (cat am dat si eu). Mai exact 649 EUR versiunea de 32GB... Daca va fi mai mult, cred ca or sa moara cu el de gat... se gasesc Neverlocked peste tot these days (avand in vedere ca in Europa se vinde si fara blocare pe retea).

18. #418 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by unlike View Post
    Cum Dumnezeu sa fie peste 1000 de Euro? IMPOSIBIL ! chiar si in Romania. Eu stau in noaptea asta pentru ca am de gand sa mi-l iau, dar sper sa am posibilitatea sa il iau si la fidelizare , sa nu fie numa cu abonament nou .
    Nu trebuie să mă crezi pe mine, uite aici știrea: Orange va lansa, vineri, iPhone 4 �n Rom�nia - Mediafax

Și p�nă la urmă nu-i greu de crezut deloc din moment ce Altex vinde varianta de 32 GB cu astronomicul preț de 10.249,90 Lei! Chiar �n Rom�nia

http://www.altex.ro/catalog/index.js...5&itemId=28886

19. #419 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Orange Romania - abonamente pentru iPhone 4
    Foarte bun pret. La americani e cu abonament pe 2 ani, 50$/luna, 199$. La noi e 219$ cu abonament pe 2 ani, 30 EUR.

20. #420 SP
    Member unlike's Avatar
    Super, eu pot sa-l iau pe puncte TY la 485 de Euro . Multumesc Orange .
    Stupid e ca ori e eroare pe site ori .. ca pretul fara puncte si pretul cu puncte e acelasi, si ala mare si ala mic taiat .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 35 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast