Au primit si ei.
iPhone4 si Galaxy S, NL 17 august 2010
Au primit si ei.
iPhone4 si Galaxy S, NL 17 august 2010
Ăștia sunt nebuni. Vor 50 de milioane pe versiunea de 16 GB și 57 pe cea de 32.
Asta �n timp ce �n UK �l găsești la 600 euro (~25 mil).
Și un articol pe tema asta: iPhone 4 se vinde la noi cu 5.000 de lei - IT > EVZ.ro
A luat cineva de aici iPhone 4 din Elvetia? Daca da va rog sa-mi dati un PM deoarece am mai multe intrebari pe care as dori sa vi le pun![]()
O chestie interesanta (ma duce cu gandu la HTC Tytn II pe care l-0am avut chiar inainte de iPhone 3G)
Nuu Mini Key adds a bulky physical keyboard to the iPhone 4 - Engadget Galleries
Ce se mai aude cu preturile ? Ati mai gasit ceva super oferte pt. iPhone 4 ?
Btw, pe la cat credeti ca vor veni de Luni la Orange (daca vor veni, asa cum s-au laudat) ?
Eu anticipez un 349 de euro la abonament de 19 euro, un 299 la abon de 39 si 199 la abon de 59 euro.
La liber 649 euro , vorbesc numai de 16 GB.
Pe puncte, cred ca va costa 349 de euro, daca ai un abon intre 10-40 de euro sa zicem .
Astea sunt doar speculatiile mele. Da doamne sa apara ceva informatii maine.
Pam pam : iPhone 4 va fi vandut prin Orange, distribuitorul oficial in Romania, incepand de vineri - Telecom - HotNews.ro
Stai ca eu acuma m-am prins, daca la ora 00:00 , pe 24 Septembrie , inseamna ca oferta apare in noaptea asta sau maine noapte ?![]()
Este deja prezent pe siteul Orange. Momentan nu există �n stoc pentru că lansarea oficială se face vineri, �nsă Mediafax precizează că modelul de 16 GB fără abonament v-a costa 4,500 RON. �n Franţa, un iPhone 4 de 16 GB costă 629 €, aproximativ 2,700 RON.
Rom�nia, the land of choice.
Eu cred ca va fi exact cat 3GS la lansare (cat am dat si eu). Mai exact 649 EUR versiunea de 32GB... Daca va fi mai mult, cred ca or sa moara cu el de gat... se gasesc Neverlocked peste tot these days (avand in vedere ca in Europa se vinde si fara blocare pe retea).
Nu trebuie să mă crezi pe mine, uite aici știrea: Orange va lansa, vineri, iPhone 4 �n Rom�nia - Mediafax
Și p�nă la urmă nu-i greu de crezut deloc din moment ce Altex vinde varianta de 32 GB cu astronomicul preț de 10.249,90 Lei! Chiar �n Rom�nia
http://www.altex.ro/catalog/index.js...5&itemId=28886
Orange Romania - abonamente pentru iPhone 4
Foarte bun pret. La americani e cu abonament pe 2 ani, 50$/luna, 199$. La noi e 219$ cu abonament pe 2 ani, 30 EUR.
Super, eu pot sa-l iau pe puncte TY la 485 de Euro![]()
. Multumesc Orange .
Stupid e ca ori e eroare pe site ori .. ca pretul fara puncte si pretul cu puncte e acelasi, si ala mare si ala mic taiat .
Bookmarks