Ultrasn0w 2.2 Coming on February 10 !! what about that
MuscleNerd has confirmed on his twitter that the iPhone Dev Team will hold iPhone 4 basebands unlock until iOS 4.2.5 is out which will be on February 10th with the launch of Verizon iPhone 4!!
Ultrasn0w 2.2 Coming on February 10 !! what about that
MuscleNerd has confirmed on his twitter that the iPhone Dev Team will hold iPhone 4 basebands unlock until iOS 4.2.5 is out which will be on February 10th with the launch of Verizon iPhone 4!!
Dudes.. vad ca daca ii trimit smileyuri prietenei pe iPhone de pe telefonul meu.. mai putin sofisticat.. imi zice ca nu le primeste
De ce oare? Adica, la cat de tare e telefonul ala sa nu-mi ziceti ca nu stie de smileyuri. Si am observat ca si mie imi mai apar niste patrate in loc de diacritice in unele mesaje pe care mi le trimite. Amandoi avem limba romana setata pe telefoane, deci nu prea vad unde-i buba.
A doua treaba.. care e secretu ca sa pui foliile alea protectoare fara sa lase goluri de aer? Am stricat deja vreo doua perechi fata/spate.. si, desi am reusit sa ajung la un rezultat acceptabil, tot nu e perfect![]()
Pana la urma am facut un upgrade la abonamentu de Cosmote si o sa aiba 500 de mega cu 10 euro. Eu zic ca e ok.
boga: pt. ca prietena ta sa vada smilies trebuie sa-si instaleze emoji. How to Enable Emoji on iPhone iOS 4 sau le activeaza din Cydia. Cat despre diacritice, nu stiu. Sincer nu credeam ca exista cineva care sa-si piarda timpul cautand diacritice pe telefon... Waste of time...
Folie protectoare: i hate them all! Dar ai aici un ghid de instalare:
Cosmote... grrr. Eu am 500MB cu 4 EUR la Vodafone...
Nu credeam ca-mi mai raspunde cineva.. but thanks mate![]()
Intre timp m-am documentat si eu cum e cu smiley-urile.. dar inca nu m-am decis ce aplicatie cu emoji sa-i bag. De fapt, asta e principala problema cu iTunes. Pentru aproape orice chestie ai cel putin 10 aplicatii care, in principiu, fac cam acelasi lucruOricum, momentan sunt prea fascinat de jocuri ca sa acord prea multa atentie la alte chestii ce tin de iPhone.
Maine ar trebui sa-mi ajunga de pe eBay un full body armor d-asta de la Zagg. N-a fost tocmai ieftin, dar sper sa-si faca treaba si sa nu afecteze deloc vizibilitatea.
In rest, m-am hotarat ca de ziua mea sa-mi iau si eu un 3GS![]()
Eu as zice in loc de 3GS sa-ti iei un iTouch4 si un telefon oarecare. Foarte tare si asta. Banuiesc ca nu iei i4 ci 3GS din pricina pretului, d-asta ti-am recomandat un iPod Touch. Folia zagg nu e mai pricopsita decat una de 5 lei. Am avut si eu montata si, asa cum au patit mai multi, n-am fost multumit. Face si efectul ala de coaja de portocala, intra mizerie pe la margini, mai ales la colturi si se desface... intr-adevar e ea rezistenta la teste dar acum sa fim seriosi nu sta nimeni sa dea cu smirghel pe telefon.
Legat de aplicatia pentru emoji, iei pe oricare (preferabil una free), activezi emoji dupa care poti sa o stergi. Emoji e o functie activata default pentru japonezi iar noi nu o avem. Aplicatia fix asta face, activeaza functia respectiva, deci nu mai ai nevoie de ea dupa activare. Daca tot esti amator de jocuri, dupa ce termini cu 3D-urile (sau probabil cu Angry Birds), sa incerci si Doodle Jump.
Hai ca m-am jucat azi putin cu un Wildfire la Vodafone si mi-a cazut cu tronc. O sa-mi iau luna viitoare un d-asta ca sa ma bag si pe Android Market. Sunt tare frumoase iPhone-urile astea, dar pe Wildfire probabil ca o sa-l iau pe undeva pe la 750 sigilat/necodat, pe cand la aceeasi bani nu as gasi decat un 3G impecabil, decodat, ceea ce nu ma coafeaza.
N-a ajuns inca Zagg-ul.. banuiesc ca luni il aduce postasu. O sa las cateva impresii despre instalare/performanta dupa ce ma dumiresc care e treaba cu el. Daca nu-i bun il dam jos si gata. Omu din greseli invata, dar sper sa nu fie cazul aici.
Din pacate, Wildfire-ul are rezolutia foarte mica si am inteles ca sunt ceva probleme cu compatibilitatile unor programe.
Wildifire-ul... te intrebi de ce e asa cheap? Pai e simplu... e foarte foarte lent, rezolutie ok pt. acum 3 ani, calitatea... Grrr. Sincer, ori iti iei un smartphone mai serios (Galaxy S, 3GS... de exp.) ori mai bine ia-ti un telefon care sa te tina cat mai mult (Nokia). 750 RON pt. asa ceva.... cred ca daca te agiti gasesti 3GS la 1000... Galaxy S pe la 1200-1300... Diferenta chiar merita. Bafta!
Guys am gasit o oferta care m-ar coafa pentru un iPhone 4 cu iOS 4.1, baseband 2.10. Ce ziceti, cam pe cand sa ma astept sa ii pot face unlock?![]()
Tocmai ce am instalat un zagg full body aromorE nebunie.. mai ales ca io-s perfectionist de fel si am facut totul ultraminutios. Eventual o sa postez si niste poze saptamana viitoare /pana atunci ma gandesc ca or sa dispara toate bubbles&stuff/ daca e cineva interesat
PS: Thumbs up for NBA Jam![]()
Groaznic, se pare ca Steve Jobs mai are 6-10 saptamani de trait. S-a agravat cancerul de pancreas. totusi, azi se intalneste cu Obama, alaturi de Zuckerberg si Schmidt.
Stiu. E plin internetul de stirea asta. Dar pana nu se anunta nimic oficial, de catre el sau medicii lui, toate sunt speculatii.
Din cate stiu si am citit, el a scapat acum cativa ani de cancer. E posibil sa existe o remisie or something. Insa trebuie sa-i respectam dorinta si sa acceptam faptul ca e vorba de viata sa privata, despre care nu doreste sa vorbeasca. Nu pot decat sa-i doresc insanatosire grabnica. Chiar nu stiu cum ar fi Apple fara Steve Jobs.. din pacate si investitorii gandesc la fel. De fiecare data cand s-a internat sau si-a luat concediu medical, actiunile Apple au scazut drastic. Nu e normal sa depinda atat de mult de un om o companie atat de mare, insa... omul e un geniu, ce pot zice?
Acum nu stiu daca e adevarat sau nu.
http://www.youtube.com/watch?v=qAu0r...embedded#at=91
By MonkY in forum Apple
By tudyniuz in forum Apple
By MonkY in forum Tech News
By MonkY in forum Tech News
By andreigtc in forum Apple
Bookmarks