Single post: User Review: Mass Effect 2
-
Member
Deci ... Imi bate inima zici ca am facut 10 ture de teren
.
Auzisem de Mass Effect(logic), dar nu prea sunt inclinat catre shootere in care impusti extraterestrii si alte d-alea si nu m-am mai interesat(mi se pare ca atunci nu aveam cont pe-aici).
Un prieten,se-apuca sa-mi povesteasca ca ce joc misto joaca el si nu stiu ce. Era vorba bine-nteles de Mass Effect[1]. Intru repede pe YouTube dau la gameplay,mai dau un skip si vad o secventa din Normandy. Impresia mea: "alt rpg d-ala de stau 50 de ore la sidequesturi sau sa gasesc cine stie ce baterie". Apoi,am vazut trailerul de la Mass Effect 2(nu launch trailerul,nu stiu cum ii zicea). Eram ceva de genul @_@.. Apoi,m-am informat si am mai intrebat despre acest joc si intr-un final am ajuns sa-l cumpar(prin vacanta intersemestriala).
In 3 zile,am zburat prin el.Altceva inafara de Mass Effect nu stiam. Am facut doar cateva sidequesturi prin Citadel,in rest da-i tata omoara geth[care e pluralul?
],Sareni si urati extraterestrii. Mi s-a parut absolut genial, nu i-am gasit nimic,absolut nimic de reprosat. Elementul de RPG dozat foarte bine,actiunea 11/10,grafica foarte buna,sunet la fel...
Mi se cam terminasera banii. Ziceam ca poate reiau Mass Effect,dar ... Intr-un final am facut rost de bani si Mass Effect 2 era al meu.
Am jucat mare parte din joc,mi-am luat toate caracterele[inafara de unul,care cred ca e un geth sau dlc],acum am ajuns sa iau Reaper IFF sa intru prin Omega 4 relay. @_@ Jocul asta e aproape perfect[mi s-a intamplat sa am buguri mici mici mici].
Reviewul tau este unul foarte bun,care puncteaza bine ce e de punctat.
Inca ceva: de fiecare data cand ma uit la launch trailer ma iau fiorii. Este absolut genial si acesta.
In opinia mea,se afla in primele 4-5 jocuri pe care le-am jucat.
A da,inca un plus: Miranda[Yvonne Strahovsky,sau ceva de genul].Cine se uita la Chuck stie :-"
Intrebare: de ce ai dat 9 la gameplay? Mie mi se pare de 10 de departe 
*We will stop at nothing,we will fight for the lost!*
PS: vin dupa ce am omorat niste urati d-aia albastrii si dupa ce m-au omorat ei pe mine si m-am enervat