Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Kinect (Project Natal)
-
Turbo Killer

Originally Posted by
Khan
Nu ne-ai spus nimic nou din frantura discutiei de mai devreme. Ce ti-a dedus tie maestrul Ceph putea sa o faca oricine cu o logica de clasa a 3-a.
Asta nu mi-o spune mie lol că nu eu sunt cel care n-a crezut. Reciteste 

Originally Posted by
Khan
Imi place ca tot timpu tii prelegeri despre cat de important e gameplay-ul si cum grafica nu conteaza si cum jocurile erau jocuri candva, dar acum ne scoti ochii ca vom avea maxim 30 fps si ne prezinti stirea ca pe o apocalipsa si un dezastru in strategia celor de la Microsoft.
...pardon. Eu am pus ceva ce nu era �n acest topic. Nu-mi pasă de Natal. Am zis că poate o să mi-l iau dacă o să simt nevoia după ce apare Dead Space Extraction 

Originally Posted by
Khan
Tendintele masochiste ale lui Ronan lovesc din nou. Ca in bancul ala:
Lasă tu bancurile...că nu ești �n măsură să faci bancuri 

Originally Posted by
Sanjuro
Se stia de dinainte despre tot ce-ai scris tu, Ronan. N-ai venit cu nimic nou
Am zis c-am venit cu ceva nou? Asta nu mie să mi-o spui că celor de mai sus care n-au avut habar...(cu at�t mai grav că e OLD NEWS).
Cam asta-i treaba...

Originally Posted by
Enthroll
@RonanN1: share everything!! PSN stuff i mean...
...am dat mici indicii pe forum. Nu mă mai complic.
Spor la //offtopic
- kiss.