Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Blocare HDD Xbox
-
Junior Member
Blocare HDD Xbox
Salut,
De curand am achizionat un xbox clasic live pe care l-am modat software. Toate bune si frumoase pana aici. Din eatentie insa cand ma jucam cu tool-urile am dat unlock la hdd si am resetat consola. Mentionez ca in prostia mea nu am fcut back-up la eeprom asa ca acum imi afiseaza permanent eroarea 5. Am incercat mai multe idei de recupeare (toate prin hotswap) dar...fara rezultate. Am gasit si o solutie ce presupune o interfata COM si cititul cheii de blocare a HDD-ului direct din EEPROM prin COM. Nu am experienta in electronica asa ca imi vine destul de greu sa execut interfata aia. (desi este f simplu in esenta...2 rezistente de 4 ohm si 2 diode de 5V). Cineva a facut asta? Exista o metoda de a aduce xboxul la viata fara citirea asta? O modare cu chip imi rezolva problema? Astept cu interes raspunsurile voastre.