Single post: Experimentul de la Geneva - un fiasco sau sfarsitul lumii ?
-
Senior Member

Originally Posted by
Donely
Sfarsitul poate veni si maine tinand cont ca sunt cateva mii de corpuri ceresti de la meteoriti la comete, care se pot intersecta cu pamantul, traiectoria lor fiind destul de greu de calculat cu exactitate sau pot fi observate prea tarziu cand deja sunt prea aproape de pamant. Chiar daca nu va fi un sfarsit in adevaratul sens al cuvantului si aici ma refer la distrugerea in totalitate a planetei, cu siguranta o extinctie in masa va fi si specia umana poate dispare definitiv. Referitor la repunerea in functiune a acceleratorului, eu cred ca trebuie sa aflam daca este posibil, cum a aparut Universul. Orice ceas are si un creator, un ceasornicar.
In cazul asta il suim pe Bruce Willis intr-o racheta si il trimitem sa bubuie acel corp ceresc. 
Cat despre cei care se impotrivesc nu cred ca sunt niste savanti or smth ci mai degraba au diferite conexiuni cu religia si daca se descopera cum a inceput Universul nu prea le convine ca nu se poate adapta in genul "Si in a sasea zi, a fost Big Bang-ul".
PS: Bring it on!