..are mari probleme la partea de unlocking achievements/trophies. De ce zic asta? Pentru că am trait-o pe propria piele (ca să zic așa) și de la un timp...e chiar super stresant. Știu foarte bine că nu toți joacă pentru colecție de achievements/trophies, dar nici să joci frumos și să vezi că ai terminat story mode (indiferent de ce parte) și că ai lipsă achievements/trophies din chapter 3 sau 5, etc.
Am făcut o mini-listă cu probleme de acest gen (c�teva link-uri cu probleme semnalate)
...suntem �n 2009 (imediat), cum să mai eciste asemenea probleme? Hai că am �nțeles la �nceput...bine...oki...sistem nou de contorizare...etc dar și acum? Și nu-i singurul joc. Un bun exemplu este Mercenaries 2: World in Flames, un joc superb! dar care pe partea de unlocking achievements/trophies este praf. Păi faci misiunea și nu se �nt�mplă nimic...și dintr-o dată se deblocheaza c�te 4-5 achievements/trophies, la care nici n-ai ajuns �ncă. Dacă vreți pun link-uri cu probleme, da chestia asta e o epidemie deja...
Și să termin...
Mie-mi place jocul, nu este un super fighting game �nsă...mereu mi-am dorit să vad niște bad ass super heroes in a fight with the dark side of video games.