Single post: WoW - World of Warcraft - Discutii generale
-
Senior Member

Originally Posted by
DeathWings
Pe ce realm sunt cautati paladinii ca tare curios sunt

. La cati paladin pe m^2 sunt (orice idiot poate sa joace cu unul lol) nu cred ca are rost sa iti mai faci si tu unul.
Clasele care mai merita jucate in momentul de fata (pentru a avea loc asigurat in puguri sau raiduri cu guilda) sunt Rogue, Druid (feral, balanced sau resto), priest (atat shadow cat si disc, holy deja au multi) si poate Shaman (enh sau elemental).
Cat despre blizzard si cat de nesimtiti sunt cand vine vorba de jocul asta nu mai are rost sa vorbim

, de asta sunt atatia care s-au lasat (printre care si eu, si am jucat 5 ani de zile destul de mult). Nu ii intereseaza, pentru ca oricum au subscriptii cat sa le ajunga si stranepotilor lor banii care ii incaseaza din jocul asta.
Speram ca la Starcraft 2 si Diablo 3 nu vor mai fi lucrurile asa

Să nu exagerăm...găsești loc și cu paladin destul de ușor, marea majoritate joacă "retardin".
Cu nesimțirea Blizzard-ului ai dreptate, au ajuns să v�ndă și mount-uri pentru bani, pentru ei nu mai e un joc, e o sursă imensă de bani...aruncă lucruri noi pe servere făcute prost și full de bug-uri..
Și eu am jucat de la vanilla (unde era muult mai bine lucrat jocul, si mai fun) p�nă acum la Litch King, l-am lăsat frozen și nici că mă mai ating de el..pierdere de timp