E o problema chestia asta pentru ca lumea de obicei vrea sa joace ceva care e fair, statusul tau din viata reala nu ar trebui sa aiba vreun efect (in nici un fel) asupra jocului. Puteti spune ca e doar un mount, dar poate pe unii doar asta ii intereseaza, asa ca selling mounts la blizzard store sau selling gold e identic, doar valorile celor care apreciaza pe una sau cealalta sunt diferite.
Actiunea asta din partea celor de la Blizzard recompenseaza ceva lipsit de efort, o mare ipocrizie tinand cont ban-urile date pentru gold selling.
Din pacate majoritatea jucatorilor de wow sunt asa prinsi in acea lume incat pot sa fie violati iar si iar, tot ce pot sa faca e sa spuna ce nervosi sunt in timp ce se mai joaca putin. E mic numarul celor care spun gata, pana aici si renunta cu adevarat.
Concluzia: Milioane cumpara mountul, milioane sunt impotriva unei astfel de actiuni dar nu fac nimic. Ce vede blizzard: milioane au cumparat mountul, cei care nu sunt de acord nu l-au luat dar joaca in continuare => profitabil => mai multe astfel de actiuni in viitor.
Astept cu nerabdare gold pe blizzard store.

.Mai e rentabil Holy Loladin sau BM Huntard?
.
. La cati paladin pe m^2 sunt (orice idiot poate sa joace cu unul lol) nu cred ca are rost sa iti mai faci si tu unul.
.Voi ce progres aveti sau ati avut?Eu am reusit sa dau clear la tot inclusiv Sunwell Plateau,iar cand a aparut LK ma plictisisem,mi-am cumparat o chitara electrica si that's it.Care e povestea voastra?
am reusit sa ma las dupa vreo 3 ani jumate de "addicted". pana si de tigari te lasi mai usor decat de asta
da uite ca am reusit. o sa revin mai mult ca sigur cand vine cataclysm dar doar pentru 2-3 luni... sper

Bookmarks