E singurul joc pentru care tin si pc-ul...momentan am luat o pauza daca tot mi-am luat ps3...voi ceilalti?stiu ca sunteti multi pe acolo
E singurul joc pentru care tin si pc-ul...momentan am luat o pauza daca tot mi-am luat ps3...voi ceilalti?stiu ca sunteti multi pe acolo
Am jucat si eu linage de mi-a iesit pe nas... si acuma joc Aion.. dar cred ca o sa ma apuc pe noul server Dex.. pentru ca se apuca tot vechiul meu clan
e privat dar nush cat x ...
nu ai auzit de dexternet ?? cel mai tare server romanesc de lineage si chiar si pe europa + us is tari
PvP Gaming Network cine a jucat pe serverul L2PVPX se redeschide de pe data de 29 luna aceasta si cred ca voi intra acolo sa mai joc din cand in cand
Am inceput sa joc pe L2Dubai. E destul de misto serverul.
Pentru cei care vor sa mi se alature, nick ul este MSK9149.
Cya Ingame.
server nou deschis pe 1 martie PvP Gaming Network m-am bagat aici 97Gr493d ingame name am si AIO
Caut si eu pe cineva care se pricepe sa faca server de lineage 2 java.Multumesc anticipat si astept raspuns
---------- Post added 12-04-2010 at 07:44 PM ----------
Caut si eu pe cineva care se pricepe sa faca server de lineage 2 java.Multumesc anticipat si astept raspuns
Din punctul meu de vedere e cel mai bun MMORPG pe care l-am jucat. Am pierdut atatea nopti cu el, dar acum m-am lasat pentru ca nu prea mai am timp si ma joc din ce in ce mai mult pe console.
Bookmarks