Single post: Pentru cei care nu se pot inregistra sau posta pe site

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Pentru cei care nu se pot inregistra sau posta pe site

    Inregistrarea pe site este automata (nu necesita interventia unui moderator/admin) insa in cazul in care aveti probleme cu inregistrarea pe site-ul Console Games sau va inregistrati si nu puteti posta va recomandam urmatoarele:
    1. Verificati linkul de activare primit pe email de la @consolegames.ro in folderul Spam al contului dvs. de email (in cazul celor cu email pe yahoo.com, in 99% din cazuri email-ul cu linkul de activare va fi trimis in folderul Spam - va recomandam sa dati click dreapta pe email-ul respectiv si din meniu sa selectati - Not Spam). Dati click pe link-ul de activare si din acest moment puteti posta.
    2. Incercati sa va inregistrati folosind un alt browser (recomandam Firefox sau Chrome updatate la zi, avand Java Runtime instalat si drepturi de acceptare cookies).
    3. Incercati cu o alta adresa de email (recomandam gmail.com, yahoo.com fiind recunoscut pentru a bloca in mod misterios anumite emailuri).
    4. Incercati un alt username la inregistrare (nu folositi caractere ciudate).
    5. Verificati software-ul anti-spam sau firewall ca nu cumva sa blocheze scripturile de pe site.
    Daca ati incercat toate optiunile de mai sus si nu va puteti inregistra, probabil ca aveti deja un alt user creat de pe acelasi calculator, iar ConsoleGames.ro nu permite folosirea multiplelor conturi de pe acelasi PC. Sau ati avut un username care a fost deja banat definitiv pe site, motiv pentru care nu vi se mai accepta crearea unui user nou.

    Daca totusi intampinati probleme, va rugam sa folositi formularul de aici: Contact Us.
    Attached Images Attached Images email_problems.jpg