Single post: Internet prin satelit ?
-
Senior Member

Originally Posted by
Luigi
Am nevoie de ceva pareri in legatura cu internetul prin satelit, cel de la RDS mai exact. Unde stau eu nu exista posibilitatea de a trage cablu decat de la alte firme de cartier cu care nu ma inteleg, iar RDS nu poate decat prin satelit.
Ce spuneti ? Merita ? Cam cu ce viteza trage ? Ar trebui sa ma interesez mai bine la alte firme, gen UPC & altele ? Cum e la ei ?
Daca raspundeti cat mai rapid, cu atat mai bine intrucat zilele astea sper sa imi bag din nou net.
Multumesc.

Probabil te referi la internet prin unde radio , adica o antena . [ vorba vine ca seamana mai mult cu o cutie] de fapt sunt doua intre care se creeaza o conexiune.
Si nu iti recomand , deoarece RDS le limiteaza , adica nu poti avea viteza maxima de 30 mbps - 40 mbps ci doar o viteza amarata de 300kbps , maxim 1mbps.
Iar pe langa toate astea abonamentul este de vreo 165 euro pe luna . ( pretul instalarii nici nu vreau sa ti-l mai zic..o sa ai cosmaruri).
Daca ai posibilitate de clicknet , go for it , e cu mult peste rahaturile 3G gen mobifone (voda) , cosmote , orange , etc .