Quote Originally Posted by Luigi View Post
Am nevoie de ceva pareri in legatura cu internetul prin satelit, cel de la RDS mai exact. Unde stau eu nu exista posibilitatea de a trage cablu decat de la alte firme de cartier cu care nu ma inteleg, iar RDS nu poate decat prin satelit.

Ce spuneti ? Merita ? Cam cu ce viteza trage ? Ar trebui sa ma interesez mai bine la alte firme, gen UPC & altele ? Cum e la ei ?

Daca raspundeti cat mai rapid, cu atat mai bine intrucat zilele astea sper sa imi bag din nou net.

Multumesc.
Probabil te referi la internet prin unde radio , adica o antena . [ vorba vine ca seamana mai mult cu o cutie] de fapt sunt doua intre care se creeaza o conexiune.
Si nu iti recomand , deoarece RDS le limiteaza , adica nu poti avea viteza maxima de 30 mbps - 40 mbps ci doar o viteza amarata de 300kbps , maxim 1mbps.
Iar pe langa toate astea abonamentul este de vreo 165 euro pe luna . ( pretul instalarii nici nu vreau sa ti-l mai zic..o sa ai cosmaruri).
Daca ai posibilitate de clicknet , go for it , e cu mult peste rahaturile 3G gen mobifone (voda) , cosmote , orange , etc .