Quote Originally Posted by Tudoran View Post
sincer nu stiu de ce vor sa faca un sequel la MAG . 1.Jocul nu s-a vandut exagerat de bine astfel incat sa ceara un sequel (parca nici nu a depasit 1 mil de exemplare )
2.Mag nu avea nici o poveste SP de continuat (nu am jucat MAG asa nu stiu cum sta treaba cu povestea , da avand in vedere ca e MP ma gandesc ca nu era prea buna ... sa ma corecteze cineva daca gresesc )
3.Ce ar putea sa ofere in Mag 2 si nu ar putea sa ofere predecesorului sau printr-un simplu DLC ?
Eu cred ca nu ar fi cazu pt un sequel ... but thats just me . Poate vor in MAG 2 sa bage si optiunea de al juca SP

L.E. da exist cred ca asta nu se putea rezolva cu un simplu DLC . Ar fi ceva sa faca un astfel de anunt
1. Cam 900k
2. MP only, din ce stiu fara niciun fel de poveste
3. Grafica imbunatatita, harti noi, moduri de joc noi, sunet mai bun, clase noi, alte PMC, multiplayer pentru si mai multe persoane, alte features, imbunatatiri pentru features existente etc. Oricum au ce sa bage intr-un sequel, nu stiu daca pot face toate astea in doar un an, in care au lucrat la Socom 4 si la DLCuri pentru MAG.