Single post: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

  1. #1 SP
    Senior Member Spike's Avatar

    ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

    Acesta este un campionat amical, ca relaxare dupa o zi de munca/scoala/facultate. Acest campionat nu are menirea sa incocuiasca competiile oficiale organizare de ConsoleGames pt acest joc. Am decis sa il fac deoarece AndRewqp mi-a zis ca un campionat oficial va fi organizat doar peste 2-3 luni. Sunt bineveniti toti fifamaniacii. Cei care nu s-au obisnuit cu jocul, vor sa astepte si pe altii sa-l cumpere sau din oricare alte motive nu considera aceasta competitie utila ii rog sa ocoleasca acest thread.
    Pt inscriere este necesar: 1. Sa imi trimiteti PM cu id-ul de PSN, mess si nr de telefon so 2. sa postati o poza pe thread in care sa apara jocul si peste joc un biletel pe care sa fie scris id-ul vostru de pe forum (am atasat o poza ca exemplu).
    Pana duminica la ora 23:00 au prioritate de inscriere membrii ConsoleGames cu o vechime mai mare de 3 luni sau cu minim 200 de posturi. Dupa aceasta data se poate inscrie absolut oricine pana la completarea celor 16 locuri.
    Campionatul va incepe in momentul in care ne vom strange 16 jucatori.
    La inscrierea in campionat se considera ca ati citit Regulamentul si sunteti de acord sa-l respectati 100%. Jucatorii care se inscriu si renunta ulterior sa mai joace vor fi penalizati pe viitor conform articolului 13 din Regulament.

    Organizare campionat

    1. Formatul campionatului este de tip liga, existand 2 ligi valorice (a cate 16 jucatori) A si B, cu promovare si retrogradare.
    2. Promoveaza locurile 1 si 2 din liga B, retrogradeaza ultimele doua locuri din liga A, deasemenea promoveaza prin meci de baraj cu penultimele 2 locuri din liga A locurile 3 si 4 din liga B!
    3. Fiecare participant va juca 15 manse tur-retur, unde 15 este numarul de echipe din liga in respectivul sezon.
    Nota: Pt primul sezon ne vom rezuma la o singura liga.

    Organizare cupa

    1.Toti jucatorii din campionat au obligatia sa participe in cupa.
    2. Meciurile din cupa sunt tur retur indiferent de faza competitiei (optimi, sferturi, semifinala, finala).

    Echipe folosite

    Echipele alese de jucatori vor avea Atacul, Mijlocul si Apararea mai mici sau egale cu 82. Nu sunt permise echipele nationale si custom made. Echipele se pot schimba de la un meci la altul.

    Jucarea meciurilor si postarea rezultatelor

    1. La inceperea fiecarui sezon se va trage la sorti ordinea jucarii meciurilor, in campionat precum si in cupa
    2. Veti primi fiecare pe messenger o lista cu datele celorlati participanti (ID forum, ID psn, telefon).
    3. Aveti OBLIGATIA sa jucati meciurile in termenele pe care le stabilesc. Voi stabili termene de 3-4 zile pt o etapa astfel incat sa nu poate fi invocat timpul ca scuza pt nejucarea meciurilor. Dc intr-un caz exceptional 2 jucatori nu se pun de acord asupra zilei si orei pt disputarea meciurilor, atunci acestea se vor disputa obligatoriu intre 22:00 si 23:00 in ultima zi disponibila.
    4. Jucati meciurile in meniul online games modes - online lobbies, dupa ce va intelegeti in prealabil cu oponentul. Orice problema, situatie, orgoliu, nelamurire se rezolva in particular intre jucatori, dar atentie! cu maxim de respect, sau o rezolv eu pe mess sau telefonic, nu va apucati sa va balacariti pe forum sau altfel, riscati excluderea.
    5. Dupa jucarea fiecarui meci tur-retur din campionat sau din cupa este OBLIGATORIU sa postati rezultatul pe forum conform exemplului:
    Id forum jucator gazda - Id forum jucator oaspete : 2-0
    Id forum jucator oaspete - Id forum jucator gazda : 2-3
    6. Rezultatele lasate pe psn sau mess nu vor fi luate in considerare. Trimiteti rezultatele in maxim 30 de minute de la jucarea manselor tur-retur. Nu trimiteti rezultate false si nu jucati cu o alta echipa decat cea stabilita. Nu contati pe partener sa trimita el rezultatele.
    7. In fazele eliminatorii departajarea intre 2 jucatori care au incheiat un meci tur-retur cu 2 egaluri sau cu cate o victorie fiecare la aceeasi diferenta de scor se va face dupa regula golului in deplasare, iar daca nu se va putea aplica aceasta regula atunci se va mai juca inca o partida cu tot cu prelungiri daca este nevoie pe teren neutru.
    8. Daca un meci se deconecteaza in minutul X la scorul a-b, se incepe un meci nou si se joaca fix (90-X+5) minute. Scorul obtinut pana in acel minut se aduna cu scorul din meciul precedent. Daca unui jucator i se deconecteaza de 2 ori partida pierde cu 3-0 meciul respectiv. De asemenea, daca jucatorul caruia i se intrerupe conexiunea are in acel moment *N jucatori eliminati, atunci el va fi penalizat cu *N goluri. Daca conexiunea se intrerupe din cauza jucatorului aflat in superioritate numerica, atunci jucatorul aflat in inferioritate numerica nu este penalizat.
    9. Nu trageti de timp (pase repetate intre fundasi) si nu faceti alte magarii de genul asta sau veti fi eliminati din competitie fara drept de insciere ulterioara.
    10. Gazdele au obligatia sa-si contacteze adversarul pt jucarea meciurilor cu cel mult 24 de ore inainte de termenul limita. Telefonul este metoda de contact oficiala (alte metode de contact pot fi folosite doar dc 2 adversari se pun de acord). Dc adversarul nu va raspunde la telefon trimiteti-i un sms in care sa-i precizati ca sunteti din campionat si ca asteptati sa fiti contactati pt a va juca meciurile. Gazdele care cu 24 de ore inainte de termenul limita nu si-au contactat adversarii vor pierde meciurile cu 3-0 si vor primi un punct de penalizare.
    11. La 2 meciuri (tur-retur) nejucate in campionat, jucatorul in cauza este exclus. Pentru accederea in fazele superioare ale cupei, este obligatoriu sa aveti toate meciurile jucate pe teren.
    12.Orele oficiale de disputare a meciurilor sunt intre 18:00 si 23:00, exceptie facand situatia in care cei 2 jucatori care au de disputat meciuri se inteleg sa joace meciul oricand au disponibilitate.
    13. Iesirea din campionat, eliminarea din motive de comportament neadecvat sau eliminarea pt meciuri nejucate (indiferent de numele user-ului sau de motive) duce la primirea de catre inculpat a unei amenzi de 10 euro ca taxa pt reinscrierea in campionat. Taxa va fi platita ca donatie pt forumul ConsoleGames.
    Imi rezerv dreptul ca in cazul in care nu pot rezolva o problema sau un conflict din cadrul campionatului dupa Regulamentul de mai sus, sa iau ce decizie mi se pare mai corecta din punctul meu de vedere.

    Orice alte eventuale probleme, reclamatii sau nelamuriri aveti va rog sa ma cautati pe messenger: bianco_rossi88.
    Attached Images Attached Images fifa_ps3.jpg