Single post: Call of Duty: Black Ops
-
Member

Originally Posted by
adiandrei1
"Playing MW2 is like tying your shoe. Everyone can do it, and no one cares if you are good at it."
Tru dat, da' eu nu mai joc MW2 decat privat ca altfel singuru motiv de fericire e sa nu fie unu cu commando si oma / dangerclose. CoD4 all ze way.

Originally Posted by
erik95
Nu, sunt destui care fac quick-scope, dar nu marea majoritate. Sunt destui jucatori care joaca la obiectiv, dar sunt si tampiti. Sniper-ul a fost conceput ca o arma de distanta, un sniper trebuie sa ofere suport de la distanta pentru echipa sa, ca in CoD nu prea exista spatii largi asa cum sunt in BC... e altceva. Eu zic sa-l cumperi, chiar daca o sa fie plin de copii americani de maxim 10 ani, e un joc bun, mai ales cand joci cu cine trebuie.
Adevarat ca e sniperul conceput pt. distanta, dar e si vina hartilor.
Sniperi trag de la 1-2 km minim si ce, ce-a mai mare harta (lungime) e scrapyard care are vreo 700 metri 

Originally Posted by
Diesel
Numai quickscope aud in ultimul timp cand vine vorba de CoD. Sa inteleg ca MW-ul si CoD-ul (in general) is pline de sniperi si camperi? Intreb pentru ca ma gandeam sa-mi iau si eu Black Ops, dar daca e si mai nasoala situatia decat in BC2 (vestitul sniper care sta in boschet si asteapta sa-i pice ceva), ne reprofilam

Nu e mai rau. In MW2 campeaza unii cu sniperu, dar cei mai multi fac rush cu sniperu. Ofc o sa mai gasesti unu cu heartbeat si silencer pe un WA2K in un tufis, dar deobicei nu.
In black ops cam la fel o sa fie, numai ca 10-year-old OpTic 1337 kids nu o sa mai poata sa faca quickscopes deoarece SoH Pro nu merge pe snipere
Treyarch

Originally Posted by
reborn2603
Il stiu pe Parcare, poate odata ne vedem pe Live si stabilim atunci ce si cum