Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 18 of 87 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 ... LastLast
Results 341 to 360 of 1723

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #341 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Ma mir ca nu l-a pus nimeni inca.

Nota 10!

2. #342 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
    Si quick scopingul si campatul sunt pentru cei care nu pot face killuri normale (NooBi)
    Campat, de acord.
    Sniper, sunt 50% de acord. Cu un M21 / WA2K / .50 da, ca poti sa campezi cu ele si daca vine unu langa tine gata tragi parca ai fii la FNFAL. Cand vine vorba de intervention ai 1 glont pe 2-3 secunde. La cat de "balanced" sunt armele, in 3-4 secunde te omoara si cu painkiller, deci daca joci cu intervention te asigur ca tre sa fii mult mai precis decat cu un .50 cal.
    Dar quickscoperi noobi, nu. Tu ce preferi sa gasesti in snd, un grup de playeri care joaca bine cu sniperu' si fac 360-uri (skill, b�) sau un grup de 6 noobtuberi cu OMA si Danger Close?
    Your choice

Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    Noob inseamna sa nu stii sa joci pe cand cei cu quick scope au jucat jocul foarte mult. Pe mine ma streseaza copii ce joaca la quick scope pe S&D si zic ca sunt cool sau cred ca impresioneaza pe cineva.
    Zombie mode e bun si sper sa faca la fel ca la WaW, la fiecare map pack sa puna o harta pentru zombie mode.
    Ma, in joc arma aia e pusa si ea cu un motiv.
    Plus ca 402 a zis pe twitter odata ca unul dintre motivele efectului lu' SoH Pro e pt sniperi conceput. Si crede-ma, nu ai cum sa opresti quickscoperi (sau sa ne opresti) care chiar stiu ce fac, nu se duc in SnD si incearca sa faca un 1080 headshot wallbang noscope la fiecare kill.

Eu, de exemplu fac quickscopes din CoD2.
    Singura problema acolo e ca nu ai cum sa faci jumpshot, deoarece nu ai voie sa pui tinta in aer (tf2? ).

Si pentru cine zicea in thread-u' asta ca n-o sa fie posibil quickscopes.
    S-au putut in 2 si 3 fara Sleight of Hand? Da.
    S-au putut in 4 si 5 fara Sleight of Hand? Da.
    O sa se poata in Black Ops fara Sleight of Hand? Da.

3. #343 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Quote Originally Posted by x F u Z e R View Post
    incearca sa faca un 1080 headshot wallbang noscope la fiecare kill.
    Exact asta e problema mea cu voi: nu faceti noscope tot timpu, dar incercati. Iar daca nu e noscope e 360 in aer sau wallbang etc. Si nu e nimic mai stresant decat sa iti vezi colegu de echipa cum sta si prin toate colturile hartii incercand sa culeaga pe cate unu, lasand obiectivul pentru "noobi" care joaca cu Famas sau M16.
    Deaia o echipa de quickscoperi -aka prefesionistii- o sa piarda contra o echipa care joaca cu capu pe umeri -aka noobi cu Famas, UMP si M16-

4. #344 SP
    Exact asta e problema mea cu voi: nu faceti noscope tot timpu, dar incercati. Iar daca nu e noscope e 360 in aer sau wallbang etc. Si nu e nimic mai stresant decat sa iti vezi colegu de echipa cum sta si prin toate colturile hartii incercand sa culeaga pe cate unu, lasand obiectivul pentru "noobi" care joaca cu Famas sau M16.
    Deaia o echipa de quickscoperi -aka prefesionistii- o sa piarda contra o echipa care joaca cu capu pe umeri -aka noobi cu Famas, UMP si M16-
    Adevarat ca o sa piarda, dar eu ti-am zis. Eu nu-s ala care joaca pt. killuri in SnD.
    In SnD intreaba cu cine am jucat eu (Parcare, .raZVan., etc) ori o iau cu sniperu pe margine si curat unu-doi pana la bomba ori direct la bomba, chiar daca am sniper.
    Gandeste-te ca astia mi-au dat kick din party ca ei vroiau sa joace demolition pe killuri si spawntrap si eu imediat ce incepea jocu puneam bombele
    App, noapte buna

5. #345 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Il stiu pe Parcare, poate odata ne vedem pe Live si stabilim atunci ce si cum

6. #346 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Numai quickscope aud in ultimul timp cand vine vorba de CoD. Sa inteleg ca MW-ul si CoD-ul (in general) is pline de sniperi si camperi? Intreb pentru ca ma gandeam sa-mi iau si eu Black Ops, dar daca e si mai nasoala situatia decat in BC2 (vestitul sniper care sta in boschet si asteapta sa-i pice ceva), ne reprofilam

7. #347 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu, sunt destui care fac quick-scope, dar nu marea majoritate. Sunt destui jucatori care joaca la obiectiv, dar sunt si tampiti. Sniper-ul a fost conceput ca o arma de distanta, un sniper trebuie sa ofere suport de la distanta pentru echipa sa, ca in CoD nu prea exista spatii largi asa cum sunt in BC... e altceva. Eu zic sa-l cumperi, chiar daca o sa fie plin de copii americani de maxim 10 ani, e un joc bun, mai ales cand joci cu cine trebuie.

8. #348 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    ...

"Playing MW2 is like tying your shoe. Everyone can do it, and no one cares if you are good at it."

9. #349 SP
    Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
    "Playing MW2 is like tying your shoe. Everyone can do it, and no one cares if you are good at it."
    Tru dat, da' eu nu mai joc MW2 decat privat ca altfel singuru motiv de fericire e sa nu fie unu cu commando si oma / dangerclose. CoD4 all ze way.

Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Nu, sunt destui care fac quick-scope, dar nu marea majoritate. Sunt destui jucatori care joaca la obiectiv, dar sunt si tampiti. Sniper-ul a fost conceput ca o arma de distanta, un sniper trebuie sa ofere suport de la distanta pentru echipa sa, ca in CoD nu prea exista spatii largi asa cum sunt in BC... e altceva. Eu zic sa-l cumperi, chiar daca o sa fie plin de copii americani de maxim 10 ani, e un joc bun, mai ales cand joci cu cine trebuie.
    Adevarat ca e sniperul conceput pt. distanta, dar e si vina hartilor.
    Sniperi trag de la 1-2 km minim si ce, ce-a mai mare harta (lungime) e scrapyard care are vreo 700 metri

Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Numai quickscope aud in ultimul timp cand vine vorba de CoD. Sa inteleg ca MW-ul si CoD-ul (in general) is pline de sniperi si camperi? Intreb pentru ca ma gandeam sa-mi iau si eu Black Ops, dar daca e si mai nasoala situatia decat in BC2 (vestitul sniper care sta in boschet si asteapta sa-i pice ceva), ne reprofilam
    Nu e mai rau. In MW2 campeaza unii cu sniperu, dar cei mai multi fac rush cu sniperu. Ofc o sa mai gasesti unu cu heartbeat si silencer pe un WA2K in un tufis, dar deobicei nu.
    In black ops cam la fel o sa fie, numai ca 10-year-old OpTic 1337 kids nu o sa mai poata sa faca quickscopes deoarece SoH Pro nu merge pe snipere
    Treyarch

Il stiu pe Parcare, poate odata ne vedem pe Live si stabilim atunci ce si cum

10. #350 SP
    ce-a mai mare harta (lungime) e scrapyard care are vreo 700 metri
    Scrapyard nu e cea mai lunga sau lata harta. E a doua cea mai mica dupa Rust.
    Cele mai mari sunt Derail si Wasteland.

11. #351 SP
    Member Cata96's Avatar
    Imi place ce rahat faceti din threadul de Black Ops
    Pt ModernWarfare2 aveti aici.

12. #352 SP
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Scrapyard nu e cea mai lunga sau lata harta. E a doua cea mai mica dupa Rust.
    Cele mai mari sunt Derail si Wasteland.
    Nu lata, lunga.
    Si nu e cea mai lunga, a 3a sorry.

13. #353 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    CODFeeD � Blog Archive � Call of Duty: Black Ops censorship details revealed
    • A scene where an enemy is shot in slow motion with copious amounts of gore has been toned down for the German release.
    • A torture scene involving a prisoner has been completely eliminated from the German version.
    • The song Sympathy for the Devil by Mick Jagger has been removed.
    • No explosions that lead to limb loss.
    • Removal of what Germany deems ‘anti-constitutional symbols’.

14. #354 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cum sa scoti Sympathy for the Devil din joc? Melodia aia e o opera de arta.

15. #355 SP
    Germanii astia sunt cu capu' rau de tot.

16. #356 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Germanii astia sunt cu capu' rau de tot.
    Ciudati mai sunt baietii... le e frica ca se naste un nou Htiler din copilasii care joaca Call of Duty ?

17. #357 SP
    ciudati sau neciudati, cred ca nu ar refuza nimeni in momentul de fata daca i s-ar oferi sansa sa se mute in Germania, asa ca nu-i mai criticati

18. #358 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    PlayStation LifeStyle � Call of Duty: Black Ops Trophy List Arrives for Battle

19. #359 SP
    Platinum mi se pare cea mai mare surpriza.

Dead Ops e noul Nazi Zombies sau e un mod nou?

20. #360 SP
    Platinum mi se pare cea mai mare surpriza.

Dead Ops e noul Nazi Zombies sau e un mod nou?
    Platinum, surpriza? esti ironic sau ce, ca nu am prind

cred ca e un nou mod, Nazi Zombies se numeste NOVA in black ops

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 87 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 ... LastLast