Eu nu sunt prea incantat de cum au facut Red Dot Sight-ul...chiar nu au putut mai bine?![]()
Eu nu sunt prea incantat de cum au facut Red Dot Sight-ul...chiar nu au putut mai bine?![]()
Pai exact cum ai spus si tu , vrajeli de marketing .Doar nu sunt prosti sa spuna ce masuri au luat (daca au luat ) si toti camperii , toti quickscoperii , toti digeii iadului si xfuzerii sa se gandeasca de 2 ori innainte sa-l cumpere . Iar daca nu au schimbat nimic ne tin in ceata sa nu ne razgandim noi gamerii cinstiti .
The art of deception bittchess !!( hai ca e cu 2"t" si 2"s" ..sper sa n-am probleme
)
Pai quickscopingul va fi mult mai greu fara SoH, Tactical I nu va mai exista in FFA si, in plus, poti sa-i inregistrezi pe cheateri, boosteri, glitcheri cu Theatre Mode si sa se trimiti clipul celor de la Treyarch, pt avertismente si banari. Nu stiu ce ar fi trebuit sa faca mai mult, nu-mi dau seama ce ar putea face contra camperilor...
Fac ei ceva pe sesizarile facute de gamerii cinstiti, stai linistit. Crezi ca ii intereseaza cat negru sub unghie?
La "World at War" Treyarch ofera si acum suport tehnic in-game (admini pe LIVE), sunt un studio care au aratat ca "le pasa".(ca sa spun asa, ca la o campanie TV)...
News: CoD: Black Ops: Top-secret co-op mode exposed - ComputerAndVideoGames.com
The more zombies, the better!![]()
Alt Modern Warfare. Probabil am să-l cumpăr ca şi pe celelalte pe PC, pentru că e de 100 de ori mai uşor de jucat dec�t pe consolă. Din păcate, la multi-player o să fie la fel de trist ca şi celelalte, foarte rapid o să apară codaţi.![]()
cum adica de 100 de ori mai usor ca pe consola ? de ce generalizezi ? daca nu poti juca un controller asta nu e vina noastra, ci numai a ta. eu unul ma descurc mai bine cu un controller decat mouse si tastatura.
QUiCK SCOPE ISN"t DEAD!
am vazut ieri pe livestream, splitscreen si tipi faceau quickscope.., mai de graba dragscope dar totusi![]()
Bookmarks