Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 87 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 ... LastLast
Results 541 to 560 of 1722

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #541 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Eu nu sunt prea incantat de cum au facut Red Dot Sight-ul...chiar nu au putut mai bine?

2. #542 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ce nu-ti place la el?

3. #543 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Ce nu-ti place la el?
    E cam mic si rotund iar marginile obtureaza putin vizibilitatea din afara lui...ma rog, e o parere dar chiar ma asteptam sa arate mai bine

4. #544 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Cel din MP parcă-i customizabil, deci o să ai de unde alege.

5. #545 SP
    Junior Member kevinn4usa's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Eu nu sunt prea incantat de cum au facut Red Dot Sight-ul...chiar nu au putut mai bine?
    Seamana foarte mult cu cel din Medal of Honor.

6. #546 SP
    Member maweryck's Avatar
    Abureli de marketing. Mie sa imi spuna ce au facut sa combata cheaterii, glitchurile si hackurile. Altceva nu ma intereseaza.
    Pai exact cum ai spus si tu , vrajeli de marketing .Doar nu sunt prosti sa spuna ce masuri au luat (daca au luat ) si toti camperii , toti quickscoperii , toti digeii iadului si xfuzerii sa se gandeasca de 2 ori innainte sa-l cumpere . Iar daca nu au schimbat nimic ne tin in ceata sa nu ne razgandim noi gamerii cinstiti .
    The art of deception bittchess !! ( hai ca e cu 2"t" si 2"s" ..sper sa n-am probleme )

7. #547 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Pai exact cum ai spus si tu , vrajeli de marketing .Doar nu sunt prosti sa spuna ce masuri au luat (daca au luat ) si toti camperii , toti quickscoperii , toti digeii iadului si xfuzerii sa se gandeasca de 2 ori innainte sa-l cumpere .
    Pai quickscopingul va fi mult mai greu fara SoH, Tactical I nu va mai exista in FFA si, in plus, poti sa-i inregistrezi pe cheateri, boosteri, glitcheri cu Theatre Mode si sa se trimiti clipul celor de la Treyarch, pt avertismente si banari. Nu stiu ce ar fi trebuit sa faca mai mult, nu-mi dau seama ce ar putea face contra camperilor...

8. #548 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Fac ei ceva pe sesizarile facute de gamerii cinstiti, stai linistit. Crezi ca ii intereseaza cat negru sub unghie?

9. #549 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Fac ei ceva pe sesizarile facute de gamerii cinstiti, stai linistit. Crezi ca ii intereseaza cat negru sub unghie?
    Asta e una dintre masurile luate, de care intreba cineva mai sus. Cat de mult va fi respectata, e partea a doua si ramane de vazut cata atentie o sa-i dea Treyarch. Oricum, alti developeri nici macar atat nu au facut.

10. #550 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    La "World at War" Treyarch ofera si acum suport tehnic in-game (admini pe LIVE), sunt un studio care au aratat ca "le pasa".(ca sa spun asa, ca la o campanie TV)...

11. #551 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

12. #552 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Trebuie sa fie al naibii de fun lol . Cate harti cu zombies sunt in joc?

13. #553 SP
    Member Radoo's Avatar
    Alt Modern Warfare. Probabil am să-l cumpăr ca şi pe celelalte pe PC, pentru că e de 100 de ori mai uşor de jucat dec�t pe consolă. Din păcate, la multi-player o să fie la fel de trist ca şi celelalte, foarte rapid o să apară codaţi.

14. #554 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    cum adica de 100 de ori mai usor ca pe consola ? de ce generalizezi ? daca nu poti juca un controller asta nu e vina noastra, ci numai a ta. eu unul ma descurc mai bine cu un controller decat mouse si tastatura.

15. #555 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Pai exact cum ai spus si tu , vrajeli de marketing .Doar nu sunt prosti sa spuna ce masuri au luat (daca au luat ) si toti camperii , toti quickscoperii , toti digeii iadului si xfuzerii sa se gandeasca de 2 ori innainte sa-l cumpere . Iar daca nu au schimbat nimic ne tin in ceata sa nu ne razgandim noi gamerii cinstiti .
    The art of deception bittchess !! ( hai ca e cu 2"t" si 2"s" ..sper sa n-am probleme )
    Am jucat toate COD-urile, si sincer nu ma las acum din cauza ca un forum cu nici 10 000 oameni vrea.

Fiti fericiti sa ma -rep-uiti (daca stiti cum, ca vad ca 99% din voi dau thanks), bye.

16. #556 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    QUiCK SCOPE ISN"t DEAD!
    am vazut ieri pe livestream, splitscreen si tipi faceau quickscope.., mai de graba dragscope dar totusi

17. #557 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by x F u Z e R View Post
    Am jucat toate COD-urile, si sincer nu ma las acum din cauza ca un forum cu nici 10 000 oameni vrea.

Fiti fericiti sa ma -rep-uiti (daca stiti cum, ca vad ca 99% din voi dau thanks), bye.

) Nici n-am zis sa te lasi pt ca vrem noi ....am zis ca te-ai lasa tu de la sine daca jocul asta ar deveni KILLZONE sau BATTLEFIELD

18. #558 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    ) Nici n-am zis sa te lasi pt ca vrem noi ....am zis ca te-ai lasa tu de la sine daca jocul asta ar deveni KILLZONE sau BATTLEFIELD
    Battlefield joc si nu am nici o problema cu el. Am jucat si killzone putin dar nu il am, era al unui prieten.

19. #559 SP
    Senior Member psypc2's Avatar

20. #560 SP
    Member maweryck's Avatar

VAIIIII....MASINUTA MEA CU TELECOMANDA ...PFFFF......

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 87 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 ... LastLast