Hop si eu!
Add la PSN id ZdrutZ pls
Go get'em...daca aveti avatar female ( 360 only )
Activision didn't think to put codes for female avatar items in the limited edition of C.O.D Black Ops on the Xbox 360. Since the codes that come with the L.E are all male they made two Multi-Use codes for the SR 71 Flight Suit and the Woods Outfit.
Reminder these only work on accounts with a Female avatar.
Copy and pase works very well for these on https://live.xbox.com/en-US/RedeemToken
SR 71 Flight Suit
gyvf8-pf7ry-28d7v-vgwv8-cfgrm
Woods Outfit
r76bq-cr3mf-g2ttf-9g36r-bqwjd
Deci jucam sau numai jucam?
La ce ora ne gasim.....pe Psn?
Ca am de prins si un meci macar repriza a 2 a
Foarte fain single playerul, dar de cele mai multe ori simt ca nu prea am nici un folos pe acolo lol Inca putin si toata campania era doar un mare eveniment scriptat, cap coada![]()
Pai asta e bine, ai timp sa bei si un suc cat se lupta aia pe acolo. Un film mai interactiv asa. Oricum, farmecul sta in multiplayer, mai deblochezi ceva, mai faci un killstreak etc. Pacat ca m-a dezamagit asa tare MW2. Ca altfel eram si eu cu trupa la Black ops.
Intrebari pentru cei care au Prestige: Va functioneaza masinuta? Daca da, ce baterii utilizati? Am pus niste toshiba si imi arata pe telecomanda aia ca masinuta are bateriile descarcate. Le-am sucit si cu cele din telecomanda si la fel. Cateodata imi arata ok bateria, dar masinuta merge in trepte sau la un moment dat o ia singura de nebuna si nu se mai opreste.
Doamne...URASC sistemu de save din jocul asta. e ORIBIL. Dupa ce ca am luat-o de cateva ori de la inceputul misiunii pana acum, cand defapt eram la jumate si am inchis x-u, acum eram la misiunea in jungla, tocmai saream in elicopter si tocmai trecusem de un checkpoint (a mai si scris mare acolo) cand mi-a picat curentu pt o secunda si am pierdut tot. E primu joc care are un sistem de save atat de praf. Nu pot sa cred.
Parca am citit undeva ca trebuie sa dai pe campaign, apoi sa iesi din meniu, intri inapoi la campaign si resume te duce unde ai ramas. Nu mai gasesc sursa, si s-ar putea sa fie o prostie, dar incearca![]()
In fine mi-a venit si mie versiunea de Xbox 360. Geez... Citeam pe threadul cu gameshop: se pare ca PC s-a vandut cel mai bine urmat de PS3(!?) si Xbox 360.
Mi se pare surprinzatoare ierarhia. As fi crezut ca macar la console, lumea va preferea versiunea Xbox 360.
mda...nu a mers si acum tre sa o reiau...daca iese jocu anului, ma las de CoD. Nu merita.
Sa nu mai zic ca mi se pare patetic ca, omu cu care joci sa nu aiba umbra, nu are si el corp, picioare... Avea Theif 3 si acum, dupa atatia ani, nu sunt in stare sa faca lucru asta...
Razvanrazy are dreptare Razorel asa mi se intampla si mie.Intri in camping iesi si apoi iti apare resum game.Eu asa am facut.
mie imi apare resume game. dar nu ma lasa de la ultimul checkpoint ci de la inceputul nivelului unde eram
Jocul asta imi omoara consola (ps3), freaca discul intr-una in multiplayer, non-stop, vj vj vj vj vj vj, inebunesc.
nu se poate instala tot ca pe xbox?
ma omoara astia de la sony cu lipsurile astea idioate!!!
si la MW2 era o adevarata isterie ca invarte discul prea mult. Consola mea a rezistat cu brio.
Incearca bateriile din Ikea, cele la set de 10. Sunt mult mai potrivite decat Toshiba (si mai ieftine) pentru orice. Am testat pe masinute cu telecomanda care necesitau de la 3 pana la 6 baterii si pe telecomanda cu sau fara display (respectiv camera in masinuta) si alte functii speciale (2 viteze, mod drift, etc). Iti recomand cu toata increderea bateriile de la Ikea.
probabil fiinda xbox-urile le au modate..
The previous record holder was, of course, Modern Warfare 2 which sold at a record-breaking volume. VGChartz is estimating that Black Ops sold over 7 million copies yesterday, putting it at a launch about 10% larger than Modern Warfare 2.
VGChartz is basing their claims off of sales reports and unique users connecting to Xbox Live, Steam, PlayStation Network and Nintendo WiFi Connection. Their numbers break down thus:
- 59% of day one sales attributed to Xbox 360
- 36% of day one sales attributed to PS3
We�re expecting to receive some more solid financial reports in the next few days, so be sure to head back as we�ll be bringing you the news on that, as well. Thanks for checking in with us, today!
- 5% of day one sales attributed to PC, Wii and Nintendo DS
Source: VGChartz
C�nd am venit și eu cu problema asta mi-au sărit �n cap �ăștia� ca să dau televizorul mai tare dacă vreau să nu mai aud zgomotul. lol
E bine totuși că nu sunt singurul deranjat de zgomotul constant și absolut enervant de citire a discului.
Naiba să-i ia, că am HDD-ul gol la consolă. E chiar așa greu să dai opțiunea de a instala un joc ?
Mama lor...de hoți.
Bookmarks