Da si nu imi place.
E mult prea overrated.
Big LE: http://www.xbox360achievements.org/g.../achievements/
Astia au inceput sa faca ca EA Games cu Fifa, acelasi joc reciclat in fiecare an.. ma intreb.. nu le e un pic rusine ?
Banuiesc ca asta se intampla cu orice serie de jocuri in momentul in care devine in halul asta de populara..
Asa gandesc developerii in ziua de azi : Ha, sa mai muncim noi la joc ? Sa punem suflet ? No way, aplicam niste skinuri noi si zicem ca e un joc complet nou! Ce ziceti ? DAAAAAAAAAAAAAAAA!, Nu vor observa oricum, are numele Call of Duty, va fi vandut in cel putin 10 milioane de exemplare, putem sa o punem si pe Barbie inauntru"
Cred ca te le referi la faptul ca a zis ca Fifa e un joc reciclat in fiecare an. Acolo nu sunt nici eu de acord cu el. Dar e mai mult decat evident ca seriile Call of Duty/Guitar Hero (Activision) au luat locul FIFA/NFS (EA).
nici de CoD nu se poate spune ca e un joc rau.....dar este destul de frustrant in multiplayer datorita unor exploituri
Ba eu cred ca pot foarte usor sa ia tot ce vor. Sau a fost o coincidenta ca multiplayer-ul din WaW era identic cu acela din MW? Stiu ca a fost acel proces lung cu angajatii aia doi si nu stiu sigur la cine au ramas drepturile pana la urma, dar daca sunt la Activision, cei de la Treyarch pot sa faca tot ce vor cu ele.
Marathon Perk
Standard: Longer Sprint
Pro: + No falling damage
No falling damage era pro-ul la comando perk nu la marathon...nu inteleg ce e aici![]()
Ce nu intelegi, s-au modificat perkurile. Atata tot, ce conteaza ca are alt nume si alt Standard. Marathon nici nu mai e infinite, e ca in Cod4, mai lung dar nu infinit.
By darkpaul13 in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks