Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 87 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1723

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #361 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Platinum, surpriza? esti ironic sau ce, ca nu am prind
    Incercam sa fac o gluma.

Pe asta cu NOVA nu o stiam, multumesc.

2. #362 SP
    Senior Member Nash's Avatar

3. #363 SP
    Nu multumesc. Nu imi place 3D.

4. #364 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Nu multumesc. Nu imi place 3D.

Vorbesti neintrebat . De unde stii ca nu-ti place 3D? Ai "gustat " sa vezi cum e ?

5. #365 SP
    Da si nu imi place.

E mult prea overrated.

Big LE: http://www.xbox360achievements.org/g.../achievements/

6. #366 SP
    Member gabytzu16's Avatar

7. #367 SP
    Nu e la Domination = Perfect!

8. #368 SP
    Banned DaxServ's Avatar
    Astia au inceput sa faca ca EA Games cu Fifa, acelasi joc reciclat in fiecare an.. ma intreb.. nu le e un pic rusine ?

9. #369 SP
    Member Asghaar's Avatar
    nu pt ca este greu sa ne vada cum le aratam cu degetelul.. la obraz dupa muntele de bani.

10. #370 SP
    Banned DaxServ's Avatar
    Quote Originally Posted by KingMoth View Post
    nu pt ca este greu sa ne vada cum le aratam cu degetelul.. la obraz dupa muntele de bani.
    Banuiesc ca asta se intampla cu orice serie de jocuri in momentul in care devine in halul asta de populara..

Asa gandesc developerii in ziua de azi : Ha, sa mai muncim noi la joc ? Sa punem suflet ? No way, aplicam niste skinuri noi si zicem ca e un joc complet nou! Ce ziceti ? DAAAAAAAAAAAAAAAA!, Nu vor observa oricum, are numele Call of Duty, va fi vandut in cel putin 10 milioane de exemplare, putem sa o punem si pe Barbie inauntru"

11. #371 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by DaxServ View Post
    Astia au inceput sa faca ca EA Games cu Fifa, acelasi joc reciclat in fiecare an.. ma intreb.. nu le e un pic rusine ?
    decat sa scrii prostii, mai bine ai lasa tastatura la o parte si documenteaza-te inainte sa dai afirmatii de genul acesta.

12. #372 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Cred ca te le referi la faptul ca a zis ca Fifa e un joc reciclat in fiecare an. Acolo nu sunt nici eu de acord cu el. Dar e mai mult decat evident ca seriile Call of Duty/Guitar Hero (Activision) au luat locul FIFA/NFS (EA).

13. #373 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Cred ca te le referi la faptul ca a zis ca Fifa e un joc reciclat in fiecare an. Acolo nu sunt nici eu de acord cu el. Dar e mai mult decat evident ca seriile Call of Duty/Guitar Hero (Activision) au luat locul FIFA/NFS (EA).
    da la fifa ma refer... cred ca e evident si se stie faptul ca franciza fifa a crescut si a devenit din ce in ce buna, dpdv al calitatii, cu fiecare joc lansat.

14. #374 SP
    Member blondutzu's Avatar
    nici de CoD nu se poate spune ca e un joc rau.....dar este destul de frustrant in multiplayer datorita unor exploituri

15. #375 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Quote Originally Posted by DaxServ View Post
    Banuiesc ca asta se intampla cu orice serie de jocuri in momentul in care devine in halul asta de populara..

Asa gandesc developerii in ziua de azi : Ha, sa mai muncim noi la joc ? Sa punem suflet ? No way, aplicam niste skinuri noi si zicem ca e un joc complet nou! Ce ziceti ? DAAAAAAAAAAAAAAAA!, Nu vor observa oricum, are numele Call of Duty, va fi vandut in cel putin 10 milioane de exemplare, putem sa o punem si pe Barbie inauntru"
    Aaa, Aici sper ca zici in general, nu despre black ops.
    Black ops nu e facut de InfinityWard, ci de Treyarch, deci nu au de unde sa ia skinuri-le ModernWarfare2, si jocu' asta arata mult mai bine ca WaW (singuru joc de la care puteau sa ia skinurile).

16. #376 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Ba eu cred ca pot foarte usor sa ia tot ce vor. Sau a fost o coincidenta ca multiplayer-ul din WaW era identic cu acela din MW? Stiu ca a fost acel proces lung cu angajatii aia doi si nu stiu sigur la cine au ramas drepturile pana la urma, dar daca sunt la Activision, cei de la Treyarch pot sa faca tot ce vor cu ele.

17. #377 SP

18. #378 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Marathon Perk

Standard: Longer Sprint
    Pro: + No falling damage

No falling damage era pro-ul la comando perk nu la marathon...nu inteleg ce e aici

19. #379 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Ce nu intelegi, s-au modificat perkurile. Atata tot, ce conteaza ca are alt nume si alt Standard. Marathon nici nu mai e infinite, e ca in Cod4, mai lung dar nu infinit.

20. #380 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by x F u Z e R View Post
    Ce nu intelegi, s-au modificat perkurile. Atata tot, ce conteaza ca are alt nume si alt Standard. Marathon nici nu mai e infinite, e ca in Cod4, mai lung dar nu infinit.
    Pai ce nu inteleg eu e ce legatura are Longer Sprint cu No falling damage care e pro-ul aceluiasi perk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 87 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast