Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 87 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1722

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #321 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ-InFeRnO- View Post
    100% cel mai prost cod din istorie!
    nu merita nici dat jos de pe torrente!
    Quick scoping-ul e retardat...strica toata frumusetea jocului...cand joci S&D si vezi pe unu cu sniperul in Vacant te apuca durerea de cap(toti incearca sa puna bomba iar asta ori campleaza in cava colt obscur or fuge pe coridor cu Interventionul).
    Cea mai buna parte din Black ops e ca nu va fii quick scoping, comando si noobtuberii cu OMA.

2. #322 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    http://www.gknova6.com/index.php

Gameplay din Black Ops (Zombie Mode)
    E ceva de genul . Abia astept sa iasa pe piata, promite multe ( ma rog, si mw2 a promis... ). Daca va fi ca Modern Warfare 2, seria o ia in jos rau de tot... Oricum o fi, Zombie Mode rules .

3. #323 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    Quick scoping-ul e retardat...strica toata frumusetea jocului...cand joci S&D si vezi pe unu cu sniperul in Vacant te apuca durerea de cap(toti incearca sa puna bomba iar asta ori campleaza in cava colt obscur or fuge pe coridor cu Interventionul).
    Cea mai buna parte din Black ops e ca nu va fii quick scoping, comando si noobtuberii cu OMA.
    go play BBC2 if u like to camp..

4. #324 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Si quick scopingul si campatul sunt pentru cei care nu pot face killuri normale (NooBi)

5. #325 SP
    OMG cum sa spui ca cine face quik scopes e n00b OMG vrei sa spui ca e mai pro unu care alearga cu m16 OMFG Cred ca nu nici nu stiiti ce e quik scope :S

gata cu offtopic..... xD

6. #326 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Nu e offtopic deloc.
    Ah.. si ca sa-ti raspund la intrebare, da, mi se pare mai noob unul care fuge cu un sniper decat unul care fuge cu un M16

Insa nu, nu mi se pare noob cel ce face quick-scope sau no-scope insa mi se pare extraordinar de noob sa incerci sa faci quick-scope, sa nu reusesti si (cel mai important) sa fi intr-un joc de echipa.

Du-te-n ma.. la FFA sau intr-un privat si exerseaza iar apoi vino la SnD sau TDM.

Desigur, daca cineva face un quick-scope pe mine ma voi enerva deoarece NU asa se foloseste sniper-ul iar tu, dragul meu Dj-Inferno mi se pare ca esti unul care crede ca daca cu un sniper nu faci quick-scope ci faci asa-numitul "hard-scope" esti noob.

Mie nu imi plac deloc cei ce fac parte din acest gen.

7. #327 SP
    Daca ai suficient timp sa inveti sa tragi cu o arama in felu ala si esti destul de nesimtit sa nu te intereseze de restu echipei nu inseamna ca esti noob dar esti robot.
    Din cate am vazut io cei care joaca cu snipere tot timpu habar nau sa joace cu alte arme, sau daca joaca cu alte arme joaca cu noobtub si OMA, trage tu concluzii de aici.

Mi-ar place o chestie la BlackOps: un system de kick bazat pe o unanimitate de voturi. Cateodata un singur "destept" deasta strica tot jocu si cu un system de kick am putea rezolva treaba.

8. #328 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

9. #329 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Eu zic ca toata treaba cu quick scope e o prostie pt minori, ca prezervativele cu gust d fructe. Vedeti in Clan Battles ca nenea OpticHecz joaca cu SCAR sau AK daca e sa piarda. E ceva inutil doar ca sa impresioneze. Totusi sa stii sa dai un quickscope e ceva ff util, te salveaza, dar sa joci doar asa e la acelasi nivel ca ***** in tzarana!

10. #330 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ-InFeRnO- View Post
    OMG cum sa spui ca cine face quik scopes e n00b OMG vrei sa spui ca e mai pro unu care alearga cu m16 OMFG Cred ca nu nici nu stiiti ce e quik scope :S

gata cu offtopic..... xD

Sniperul nu e facut sa alergi pe harta cu el si sa te prefaci ca tintesti. Quick scope e modul frumos de a spune ca abuzezi de auto aim-ul urias din joc. Continua sa crezi ca iti trebuie skill ca sa faci asa ceva. lol

11. #331 SP
    Normal ca sniper-ul este facut sa campezi si puti tinta 30min... dar ca uni nu pot sa stea 10 ore sa treaca cineva prin fata lui...
    Quick Scoping-ul este ceva care ii face pentru fun si ca sa impresionezii...

si penrtu cine nu stie sa faci quik scope iti trebuie skillz (doar cu bolt-action snipers)

ex: care e mai bun?

12. #332 SP
    Junior Member vorpek's Avatar
    Mai Dj Inferno, tu ai probleme serioase cu gramatica limbii romane, imi pare rau sa-ti spun asa direct.

Jumatate din ideile tale nu le inteleg pt ca nu au fir logic, incearca sa citesti ce scrii inainte sa dai submit.

Partea care-mi place la BO este tocmai faptul ca sleight of hand pro n-o sa mearga pt snipers, so quick scopingul asta absolut infantil si idiot o sa fie mult mai dificil.

Ma enerveaza la culme cand vad idioti cu voce de copii care joaca S&D alergand cu sniperul pe harta, sau folosind tampenia asta de NoobTube OMA. S&D se presupune ca trebuie sa fie mai tactic, pt jucatori avansati.

Hai noroc

13. #333 SP
    Quote Originally Posted by vorpek View Post
    Mai Dj Inferno, tu ai probleme serioase cu gramatica limbii romane, imi pare rau sa-ti spun asa direct.

Jumatate din ideile tale nu le inteleg pt ca nu au fir logic, incearca sa citesti ce scrii inainte sa dai submit.

Partea care-mi place la BO este tocmai faptul ca sleight of hand pro n-o sa mearga pt snipers, so quick scopingul asta absolut infantil si idiot o sa fie mult mai dificil.

Ma enerveaza la culme cand vad idioti cu voce de copii care joaca S&D alergand cu sniperul pe harta, sau folosind tampenia asta de NoobTube OMA. S&D se presupune ca trebuie sa fie mai tactic, pt jucatori avansati.

Hai noroc
    srry mai bine de atat nu pot

14. #334 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu mai terminati ma cu rahaturile alea de filmulete cu mw2 nici aici? Nu va ajunge un singur thread pentru asa ceva?

15. #335 SP
    Junior Member vorpek's Avatar
    Salutari,

Nu stiu daca ati vazut deja, au aparut ceva imagini si filmulete cu Zombie mode:

http://www.gknova6.com/

E un fel de teaser, pt ca nu se vede prea mult.

Si commenturi adiacente de la NextgenTactics

Hai noroc

16. #336 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 � Blog Archive � Zombies confirmed for Black Ops co-op
    asta ar fi singurul meu motiv sa cumpar noul CoD . nu ma omor dupa shootere dar dupa zombie ma omor . Ca doar deaia am CoD WaW da nu am nici un MW

17. #337 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quick scopingul nu exista in viata reala. Exista scoping normal, pe care copiii de 14 ani il numesc "hard scope". Qs a fost descoperit de jucatori, nu a fost pus special in joc.

18. #338 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Fiecare joaca cum vrea,da quick-scopul e pentru noobi noobtubeu e pentru profi si pro-playeri cei care zic ca,quick-scopul e pentru noobi sunt inapti sau nu pot da si se "oftica"

19. #339 SP
    Noob inseamna sa nu stii sa joci pe cand cei cu quick scope au jucat jocul foarte mult. Pe mine ma streseaza copii ce joaca la quick scope pe S&D si zic ca sunt cool sau cred ca impresioneaza pe cineva.
    Zombie mode e bun si sper sa faca la fel ca la WaW, la fiecare map pack sa puna o harta pentru zombie mode.

20. #340 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 87 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... LastLast