Single post: Tranzitie de la Desktop la Laptop
-
Senior Member
Revin cu niste pareri dupa 2-3 zile de utilizare, dar, pe scurt, pot spune ca sunt destul de incantat pana acum 
Mai intai partea de hardware. Pe power planul standard /deci nu power saver/ bateria tine circa 1 si 50 de minute /web surf/, ceea ce, tinand cont de configuratia si de dimensiunea generoasa a laptopului eu zic ca nu e rau. Am formatat-o, dar nu am mai scos-o din el.
Tastatura e foarte ok, foarte putin zgomotoasa si arata foarte bine iluminata /in general mi se pare ca arata foarte bine dpdv estetic/. De asemenea, ecranul mi se pare ca face o treaba foarte buna /se impaca de minune cu Asus Splendid/. Un procesor i5, 4 giga /care sunt 2 cu 2 in dual channel potrivit baietilor de la Everest/ si o placa video ATI 5870 se regasesc 'under the hood'.
La capitolul software, din pacate, nu pot sa spun prea multe, mai putin ca jucaria se intelege perfect cu Win 7 x64 si reda fara probleme filme HD. Inca nu am apucat sa-l testez in Photoshop si jocuri, dar urmeaza si asta. Am pe masa Mass Effect 1 si 2, dar efectiv mi-e tarsa sa ma apuc de ele in contextul in care am pe cealalta masa, cu PS3-ul, Castlevania, Demon's Souls si acum urmeaza sa bata la usa baiatu de la Fan cu MoH
Oricum, saptamana viitoare ar trebui sa imi ajunga un Gears of War /sigilat
/ si probabil ca la ala chiar nu o sa rezist sa-l instalez. Iar primul lucru pe care o sa-l fac la salariul viitor o sa fie sa comand StarCraft 2 
Cateva poze aici -> http://www.consolegames.ro/forum/f35...se/index7.html
@MonkY - Am uitat sa zic cate ceva si despre racire si, implicit, noise level, sorry. Pai, in primul rand, cu toate ca se aud ventilatoarele, e foarte silentios. Iar temperaturile sunt foarte ok, cel putin in idle si la rularea unui film. Intr-adevar, adevaratul test o sa fie in jocuri /probabil atunci o sa apelez si la Turbo Boost si things are really gonna heat up
/. Ma gandesc sa ii iau si un stand, dar din pacate pentru dimensiunea lui se gasesc foarte greu /cel putin la noi, pe eBay sunt/. Oricum, el vine cu '5 degree ergonomic inclination' din fabrica 
Referitor la praf, am asta -> Nexus CA-4000 Accesoriu carcasa - PC Garage, pe care l-am folosit cu succes la Desktop si care cred ca e si recomandarea lui MonkY