nu ştiu unde să o postez... şi na că o pun aici...
be amaze... or not
creatie proprie...
nu ştiu unde să o postez... şi na că o pun aici...
be amaze... or not
creatie proprie...
For Gamers. By Gamers.�
razer imperator si g15 rev2
![]()
Ok, deci nu-s luate tocmai azi, dar sunt achizitii destul de recente, de care sunt destul de mandru
Jocurile de PS3 sunt luate de pe ShopTo, Win 7 de pe Amazon, husa de laptop de pe eBay, iar laptopul de la un magazin din Ro.
PS: Mouseul si padul sunt reminiscente de la Desktop.
PPS: Welcome to Republic Of Gamers! - G73Jh![]()
in pachet vin ambele versiuni cu aceelas sn? sau sunt 2 sn-uri 1 pentru 86 si unul pentru 64 ?
merci
@sarpe - In cutie sunt doua DVD-uri, 32 bit si 64 bit, dar ambele au aceeasi licenta. Deci nu pot fi folosite simultan.
@MonkY - PM![]()
Totalul a fost 172 $, din care 124 $ au fost doar tricourile (restul shipping-ul). Al 3-lea a costat 20 $ ( Full Moon Silhouette Wolf - The Mountain Tee Shirt 3XL Adult on eBay (end time 08-Oct-10 19:51:28 BST) ). Problema insa apare la vama, fiind valoare mare ai de achitat un TVA considerabil, asta daca nu cumva ai o relatie de amicitie cu vamesul, care mai inchide ochii din cand in cand
P.S. Acestea sunt site-urile de unde le-am achizitionat:
- Belle Rose Farm mountain items - Get great deals on Childrens Shirts, Animal World - Zoo items on eBay.co.uk Shops!
- The Vintage Guy thevintageguy Clothing Store items - Get great deals on New T Shirts, Jackets items on eBay.co.uk Shops!
New Speakers (dupa ce Altec Lansing-urile MX5021 m-au servit exemplar aproape 3 ani) > Logitech Z623, pentru PC/PS3
ieri... am avut 2 morti in familiemonitorul si placa video ...
iar azi am fost la shopping
1 bucata placa video ati sapphire hd 4670
1 bucata Monitor Samsung sync master b2230
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Console Club
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks