nu ştiu unde să o postez... şi na că o pun aici...
be amaze... or not
creatie proprie...
nu ştiu unde să o postez... şi na că o pun aici...
be amaze... or not
creatie proprie...
For Gamers. By Gamers.�
razer imperator si g15 rev2
Ok, deci nu-s luate tocmai azi, dar sunt achizitii destul de recente, de care sunt destul de mandru
Jocurile de PS3 sunt luate de pe ShopTo, Win 7 de pe Amazon, husa de laptop de pe eBay, iar laptopul de la un magazin din Ro.
PS: Mouseul si padul sunt reminiscente de la Desktop.
PPS: Welcome to Republic Of Gamers! - G73Jh
in pachet vin ambele versiuni cu aceelas sn? sau sunt 2 sn-uri 1 pentru 86 si unul pentru 64 ?
merci
@sarpe - In cutie sunt doua DVD-uri, 32 bit si 64 bit, dar ambele au aceeasi licenta. Deci nu pot fi folosite simultan.
@MonkY - PM
Totalul a fost 172 $, din care 124 $ au fost doar tricourile (restul shipping-ul). Al 3-lea a costat 20 $ ( Full Moon Silhouette Wolf - The Mountain Tee Shirt 3XL Adult on eBay (end time 08-Oct-10 19:51:28 BST) ). Problema insa apare la vama, fiind valoare mare ai de achitat un TVA considerabil, asta daca nu cumva ai o relatie de amicitie cu vamesul, care mai inchide ochii din cand in cand
P.S. Acestea sunt site-urile de unde le-am achizitionat:
- Belle Rose Farm mountain items - Get great deals on Childrens Shirts, Animal World - Zoo items on eBay.co.uk Shops!
- The Vintage Guy thevintageguy Clothing Store items - Get great deals on New T Shirts, Jackets items on eBay.co.uk Shops!
New Speakers (dupa ce Altec Lansing-urile MX5021 m-au servit exemplar aproape 3 ani ) > Logitech Z623, pentru PC/PS3
ieri... am avut 2 morti in familie monitorul si placa video ...
iar azi am fost la shopping
1 bucata placa video ati sapphire hd 4670
1 bucata Monitor Samsung sync master b2230
Bookmarks