Asta e singura "chestie". In ce am incercat (Oblivion, Fallout3, Bioshock 1+2 si MassEffect 1+2, Witcher, Fable, Divinity2, Doom3, DarkMessiah si Knight's Bounty) a mers ok cu emularea EAX.
Mie-mi trebuia pt DTSi/DDL si Audigy4 NU face asta, plus ca pe Win7x64 Creative i-a mai taiat din facilitati.
Xonar are DTSi din start si amplif pt front. Am zis ca nu mai bag bani in Creative si nu mi-am luat X-Fi Titanium... (am vrut un Auzen Forte, dar nu am mai gasit...)
Chiar si pe XP unde DirectSound3D merge ne-emulat, EAX4 nativ nu mi s-a parut cu nimic mai deosebit in 5.1 dacat aud eu acum cu Xonar (in jocurile de mai sus). Jocuri care supporta EAX5 si X-Ram si alte "minunatii" Creative n-am jucat, asa ca mie "inca" nu-mi lipsesc efecte si sunete pe Xonar.
upgrade si la mine... de la samsung 24'la viewsonic 27' si carcasa noua de la thermaltake la antec dark fleet
1. vechiul sistem
2. noul sistem
3. micul gigant .. e mai dificila trecerea de la 24'la 27' decat ma asteptam.
4. cica.. Dark Fleet... e chiar scary
5. dupa 6 ore de wiremanagement... incepi sa te enervezi.
6. idem..
7&8. coolers land
9. server land
10. aici cica intra un SSD, care probabil ca o sa urmeze.
Foarte "ochios" - sa-l stapanesti sanatos !!!
* Pe post de server - hmm , doar daca e tot ce ai, dar e pacat sa consumi curent si sa "vajai" din atatea ventilatoare pt 5 HDD-uri... . Eu lasam doar ventilatoru de pe cooler CPU si unul in fatza sa sufle spre HDD-uri / VGA si atat...
* 27" te cred ca iti trebuie acomodare! Eu am trecut de la un 22" la un 24" si mi se pare ca e imens si trebuie sa-mi intorc si capul nu numai mouse-ul in jocuri...
Bookmarks