Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Serviciul Live se extinde
-
Admin

Originally Posted by
h0stile
dupa cum bine stii, depindem de bulgari. daca ei au hotarat ca pentru RO este o singura versiune de test, asta e.
Sa fim seriosi... daca tu chiar crezi ca depindem doar de bulgari, atunci e grav. Cunosc n cazuri in care din pachetul de zeci de press kit-uri doar 2-3 au ajuns cu adevarat la presa de specialitate. Cel mai dureros e cand vezi ca ajungi sa cumperi press kit-uri de la diversi indivizi ca sa poti sa ai un material serios la indemana... So, imi pare rau ca o spun, dar degeaba vor trimite bulgarii un tir de press kit-uri, daca pe drum trebuiesc satisfacute rudele, cunostintele si pilele celor implicati in acest proces.

Originally Posted by
h0stile
in vinerea respectiva, D. a fost in MG de la Baneasa in jurul orei 12-13. daca tineai mortis sa testezi Move veneai acolo, te jucai, filmai, faceam un tenis in doi, etc. imi vine greu sa cred ca nu ai fost anuntat.
No offense, dar la data aceea erau useri pe forum care detineau DEJA PlayStation Move. Nu am chef sa-mi pierd timpul testand un produs care deja este pe piata... si sa fac asta jucandu-ma intr-un magazin, filmand cu "camera ascunsa". Prefer sa-mi achizitionez produsul si sa fac un review serios dupa o luna or more de folosire. La urma urmei, it's their loss... not mine.

Originally Posted by
h0stile
cit priveste "pilele", nu comentez pentru ca nu cunosc situatia. ce stiu insa este faptul ca mai sunt unii cu care ai probleme. oare de ce? chiar nu inteleg atitudinea asta agresiva (si fata de reprezentatii oficiali, si fata de "pile"). nu spune nimeni sa te milogesti de ei. daca vor bine, daca nu, nu, insa asta nu inseamna ca daca nu au vrut o singura data, vezi doamne nu vor niciodata. nu stiu, de multe ori vezi lucrurile prea in alb si negru, cand in majoritatea cazurilor ele sunt gri.
Eu cred ca despre problemele mele "personale" cu diversi nu ai nici calitatea nici dreptul sa vorbesti... Din pacate pentru tine nu sunt genul care-si spala rufele in public. Opinia mea despre unii ramane neschimbata pana la proba contrarie...

Originally Posted by
h0stile
newsflash: lucrurile se mai schimba. lumea evolueaza (sau involueaza, dupa caz). ceva mai multa flexibilitate si diplomatie nu ar strica. altfel, risti sa te plangi in continuu ca aia sunt nu stiu cum si ca nu poti colabora cu ei. altii cum pot?
Again... bine punctat. Insa iti recomand sa te uiti la tine inainte de a da genul acesta de sfaturi altora. Eu prefer sa raman independent decat sa ma murdaresc pe maini ca altii... sa ma ploconesc sau sa pup pe undeva doar ca sa primesc un mic bonus. Ai dreptate, nu-mi place genul acela de involutie Basesciana, dar vad ca la altii se practica. Good for them !

Originally Posted by
h0stile
stiu, nu iti convine situatia. de acord, nici mie, nici altora si sa stii ca nici celor care reprezinta Sony sau alte companii in RO nu le convine. tu crezi ca ei nu si-ar dori sa fie totul oficial si la noi? sa se faca promovare ca lumea, sa fie preturi bune, sa poata si ei sa iasa la lumina pe diverse canale? tu crezi ca ei nu vor sa vanda? sunt si ei legati de maini si de picioare si depind de altii
In ceea ce priveste Sony, din cate stiu totul este oficial la noi. Poate tu stii altceva. Cat despre preturi, n-are treaba PR-ul PlayStation cu asa ceva. Eu vorbeam de pere, tu vorbesti de mere. Doar ca e un pic jenant sa primesc mai multe informatii, press kit-uri, promo-uri si alte nebunii de la third parties din afara tarii... decat de cei care chiar ar trebui sa tina aceasta situatie sub control in Romania. De Microsoft sau Nintendo nici nu mai vorbim. Poate la Microsoft s-a sfarsit o "dinastie" odata cu demisia lui Calin Tatomir (Director Microsoft Romania)... insa la Nintendo nu vad nicio luminita la capatul tunelului...

Originally Posted by
h0stile
degeaba ne strangem in comunitati aici, degeaba avem nu stiu cate site-uri, daca toate sunt inchise si limitate prin faptul ca sunt numai in limba romana
Genul acesta de mentalitate chiar nu-l suport... eu ca roman sa ma apuc sa scriu in limbi straine ca sa nu mai fiu "limitat" ? Yeah right... Sorry man, sunt roman si chiar daca ti se pare ca ma "plang" pentru modul slab in care se misca unii... chiar sunt mandru de asta. Asa cum sunt mandru si de comunitatea CG, romaneasca 100%... comunitate in care in niciun mod nu o desconsider ca fiind "degeaba" si "limitata". Dar tu poti sa-i spui cum doresti... it's a free country, right ?

Originally Posted by
h0stile
PS cat priveste vanzarea de X360 in RO nu e nimic ilegal. orice companie din orice stat membru UE poate lua un produs dintr-un stat cu scopul de a-l vinde in alt stat. nu e ca si cum X360 este INTERZIS a fi comercializat in Romania.
Sunt curios daca o curte judecatoreasca sau Protectia Consumatorului ar fi de acord cu tine in momentul in care cineva si-ar expune cazul de genul acesta: "Mi-am cumparat un Xbox 360... am ajuns cu el acasa... vreau sa intru pe Xbox Live... si nu gasesc Romania nicaieri !". Avand in vedere ca respectiva persoana a cumparat consola tocmai pentru a se juca pe Live... eu nu vad nimic "legal" in toata treaba asta. Sa nu mai vorbim de ideea ca automat vanzatorul va impinge gamerul sa faca o ilegalitate prin a-si crea o identitate falsa (adresa falsa, date din alta tara, etc.). Si daca nu ma insel, asta se numeste complicitate la furt de identitate, right ?
Anyway... de bine de rau consolistii romani se descurca... vad ca in multe cazuri reusesc sa-si achizitioneze produse mai rapid decat o face chiar PR-ul sau detinatorii de site-uri minune... So, good for them ! La urma urmei prefer sa citesc un "mini-review" de 10 randuri scris de un adevarat consolist de pe forum, decat sa stau sa salivez la reviews "nelimitate" in engleza sau filmulete "profi" in care nu mai stiu cum sa pupe firma x sau y sau nu au invatat in atatia ani de "presa" ce este acela un spoiler. But, that's maybe just me...