Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
@ffocus
  • Meciurile se vor desfasura in modul urmator: online mode -> player match -> create session ->
    • rounds: 3 (cate trebuie sa castigi pentru a iesi invingator, 3/5)
    • Round Time: 60
    • Max Players: 2
    • Private Slots: 0
    • Voice chat: on
    • pe urma ii dati invite adversarului.
  • Pentru a fi declarat castigatorul unui meci trebuie sa reusiti sa castigati cel putin 2 din 3 partide, partidele avand sistemul cel mai bun din 5 runde.
adica, pentru a castiga o partida, trebuie sa castigi 3 runde (cel mai bun din 5 runde), pentru a castiga un meci trebuie sa castigati 2 partide (2/3). sper ca ati inteles acum.

nu inteleg cum de au avansat rze si radu_robert daca nu s-au afisat niciun rezultat
man, am jucat un meci de test cu walkman. e simplu, cand creezi un "seassion" pui la rounds:3. ce inseamna asta? ca trebuie sa castigi 3 runde ca sa iesi invingatorul unei partide. adica se vor juca maxim 5 runde, daca a ajuns cineva la 3 runde castigate partida se va termina iesind el invingator. dupa mai faceti un "session" si se aplica acelasi reguli, numai ca la partide ("seassions") se va juca pe sistemul cel mai bun din 3, adica primul care va castiga 2 partide ("sessions") va castiga si meciul.

e simplu...
nu ati inteles nici acum? un meci e format din mai multe partide si o partida din mai multe runde. din ce zici tu, eu inteleg ca ai jucat doar o singura partida (pe sistemul 3/5). daca e asa atunci mai trebuie sa jucati inca o partida (pe acelasi sistem 3/5) si daca e acelasi invingator va fi declarat castigatorul meciului, daca se schimba se va juca inca o partida, decisiva. sper ca ati inteles acum...
aveti mai sus raspunsurile la toate intrebarile... daca mai aveti intrebari, va astept.

initial un meci avea 3 runde (trebuie sa castigi 3 runde ca sa fii declarat invingator), insa Monky, pe buna dreptate, a zis ca e prea putin, asa ca am zis ca trebuie sa castigi 2 meciuri, fiecare cu 3 runde (trebuie sa castigi 3 runde ca sa fii declarat invingator), numai ca ei le-am zis partide. si practic un meci castigat = 2 partide castigate, o partida castigata = 3 runde castigate. partida=seassion; runde=rounds. meci=mai multe seassions.