cred ca trebuie sa ne dai niste definitii la : partida , meci , runda. Toata lumea e confuza
. Eu stiu ca pt a castiga trebuie sa ajugni la 3 wins . Ca sa obtii 1 win trebuie sa castigi 3 meciuri (automat dupa ce castigi 3 meci-uri te trimite inapoi la lobby si se adauga o victorie acolo unde scrie Wins .). Eu cand am avut Wins 3 am trimis mesaj la TheSpider si l-am felicitat pt cele 3 meci-uri (a jucat f bine btw ) si el intre timp a si iesit din lobby (deci si el a crezut la fel ca si mine
). Am facut ceva gresit ?
Nu asa se declara castigatorul ? Primul care are scris la lobby 3 Wins . nu ?
![]()
aveti mai sus raspunsurile la toate intrebarile... daca mai aveti intrebari, va astept.
initial un meci avea 3 runde (trebuie sa castigi 3 runde ca sa fii declarat invingator), insa Monky, pe buna dreptate, a zis ca e prea putin, asa ca am zis ca trebuie sa castigi 2 meciuri, fiecare cu 3 runde (trebuie sa castigi 3 runde ca sa fii declarat invingator), numai ca ei le-am zis partide. si practic un meci castigat = 2 partide castigate, o partida castigata = 3 runde castigate. partida=seassion; runde=rounds. meci=mai multe seassions.
Rog pe cei �nscriși �n campionat să arunce un ochi și pe topicul ăsta http://www.consolegames.ro/forum/f9-...a/index15.html
Acolo sunt destule meciuri si sisteme de punctaj - văd că sunt probleme, lol.
Un meci = 3 runde, nu o rundă = 3 meciuri. Meciurile contează și nu rundele.
Sau mai simplu - http://www.consolegames.ro/forum/458410-post291.html
*p.s.
Recomand Private Slots: 1 - așa intră doar cel invitat.
Deci practic trebuie jucat pe sistemul 2 partide (wins, cum a zis si Tudoran) din 3, fiecare partida avand 3 rounds. Castiga cel care ia 2 partide. Nu puteai sa zici asa ? Avand in vedere ca rounds = runde ...
Eu am jucat cu enachesil pe sistemul 3 partide din 5, fiecare partida a 3 rounds.
pot sa jur ca inainte nu scria 2 partide acolo la sfarsit
pai hotarastete,mai intai scrii ca 2 partide,apoi la sfarsitul mesajului zici ca trebuia sa mai continuam cu o partida sau 2?adica?
noi am jucat 3 meciuri a cate 3/5 runde
ps: lipsa de antrenament,conditia fizica(dupa 1 meci numai puteam de mana lol) si faptul ca nu am putut sa ma ridic de jos m-au facut sa pierd meciul cu Tudoran
aa... si eu zic ca cel mai bine le numim Meci=lupta care dureaza 3 runde si Runda=sa zicem repriza(ca la box)...in concluzie cate MECIURI trebuie castigate ca un player sa fie castigator?2 sau 3?
@GreyhounD da asa e...![]()
@TheSpider mai citeste inca o data ce am scris
imi cer scuze din nou daca nu m-am facut inteles...
andrewqp hai sa facem asa 1 meci cu 4 runde castigatorul merge mai departe in turneu
c zici e bine?
in pm scria ce meciuri trebuiau jucate. de ce ai primit? pentru ca pluginul "competition" are o functie prin care poti trimite pm tuturor participantilor printr-un singur click.
LE: am corectat
mai sunt de jucat doar 2 meciuri:
- printesasuka - Ovidiu
- Mikael - Walkman
ConsoleGames.ro - Turneu Tekken 6 (PS3) - Competitions
Router-ul meu tot nu vrea, a mers ieri pentru vreo 10 minute si apoi iar.. Chiar nu inteleg ce se intampla. O sa il duc maine la service, poate mi-l pot face pe loc.
Zic si aici ca sa vada toata lumea . Nu pot da de printesukaka ... daca stie cineva vreun alt mod de a da de el , feel free to tell me.
pai si ce sa facem noi... sa mergem pana la el acasa sa-i aprindem consola, sa-i punem papucii in picioare, sa-i aducem controllerul si poate sa si jucam in locul lui? ati avut o saptamana la dispozitie sa jucati 1 meci de tekken si ati fost anuntati din timp. in fine, daca nu da niciun semn de viata, conform regulamentului, va pierde la "masa verde". poate fi el cel mai bun jucator de tekken din lume, dar ma indoiesc de caracterul lui, din moment ce am cerut cu insistenta seriozitate inainte sa va inscrieti in turneu.
Foarte ieftin a scapat dar o sa joace cu mine oricum... eu cu Asuka si cu Nina am probleme... numa bine daca nu intra printesaasuka...
GreyhounD(Bruce Irwin)-Alucard(Jin Kazama)
primu meci 3-0 Alucard
al doilea meci 3-0 Alucard
---------- Post added 31-10-2010 at 06:11 PM ----------
next match vs Snoopy16 ^^
By AndRewqp in forum Hot Story
By AndRewqp in forum Console Club
By ineedmoney93 in forum Muzica, Filme & Seriale
By AndRewqp in forum Hot Story
By MonkY in forum Console Club
Bookmarks