Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 246

Thread: ConsoleGames.ro - Turneu Tekken 6 (PS3 & X360)

1. #101 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Runda 1

deadline: 27.octombrie.2010 (miercuri, ora: 23.59)

intrati pe ConsoleGames.ro - Turneu Tekken 6 (PS3) - Competitions sa vedeti cu cine aveti de jucat.

veti primi in seara aceasta un PM cu datele adversarului. bafta!

ID ForumPersonaj
    WalkmanAlisa
    radu_robert98rNina Wiliams
    TudoranLili
    caine_rauBruce
    enachesilHwoarang
    AlucardJin Kazama
    YoSpider95Eddy Gordo
    GreyhounDBruce
    Snoopy16Kazuya
    ffocusBryan
    OvidiuPaul
    RzeArmor King
    Nightcrawl3rKazuya Mishima
    MikaelLars
    printesasukaAsuka Kazama
    MonkYEddy Gordo

2. #102 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu am reusit sa dau de enachesil, nici pe PM, nici pe yahoo messenger si nici pe PSN.
    Daca vezi acest mesaj, incearca sa fii diseara pe la ora 20:00 pe PSN sa jucam meciul.

3. #103 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Nu am reusit sa dau de enachesil, nici pe PM, nici pe yahoo messenger si nici pe PSN.
    Daca vezi acest mesaj, incearca sa fii diseara pe la ora 20:00 pe PSN sa jucam meciul.
    iam trimis si io add lui enachesil
    ma intrebat cand jukm ....si atat
    nam mai auzit de el ,nici nu a dat add

4. #104 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Eu nu prea am inteles cum este cu 3 meciuri x 5 reprize, deoarece maxim poti pune 4 reprize/meci. Asa ca am jucat 3 meciuri x 4 reprize. Oricum nu conteaza, ca m-a rupt pe genunchi.

rze (Armor King) - ffocus2008 (Bryan Fury) 3-0

5. #105 SP
    Member TheSpider's Avatar
    nu trebuiau de cat 3 runde/meci,cred ca e o greseala acolo,ori 2/3 ori 3/5...

6. #106 SP
    Admin MonkY's Avatar
    radu_robert98r: te astept oricand doresti dupa 18:00 (sa mi se incarce si mie casca un pic). Ti-am dat Add (alfamonkus).

7. #107 SP
    Rze
    Junior Member Rze's Avatar
    3/5 ? te referi la 5 meciuri a cate 3 runde? . Oricum nu am impus eu 4 runde pentru un avantaj sau ceva l-am lasat pe ffocus sa aleaga [gg man ] Deci ca sa stiu pe viitor 5 meciuri a cate 3 runde sigur? Sa ma anuntati daca trebuie rejucat meciul mai ales daca se simte ffocus nedreptatit ca nu ma deranjeaza.

8. #108 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Felicitari radu_robert98r ! N-aveam nicio sansa
    Dar pe Grey tot il bat

---------- Post added 27-10-2010 at 06:51 PM ----------

Bon, deci momentan nu se stie decat urmatorul meci: radu_robert98r vs Rze ! Must see

9. #109 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu se poate să ocup eu mai multe sloturi la 360? Că oricum joc c�t 6, np. Joc cu Alisa meciul meu iar �n rest joc cu Mokujin (să nu existe comentarii).

Eu vreau doar să joc, nu ma interesează c�nd și c�t.

Thanks!

10. #110 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Mie tot nu imi merge router-ul de vreo cateva zile si nu am cum sa intru.

11. #111 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    eu acuma fac niste teste . primul meci s-a incarcat mai greu da astealalte merg brici . Casca e incarcata la maxim. Mai trebuie doar sa intre YoSpider95

12. #112 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    La mine in continuare enachesil are status: "Pending response to add as a Friend."

13. #113 SP
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Mie tot nu imi merge router-ul de vreo cateva zile si nu am cum sa intru.
    fratelo pune cablu de la net direct in ps3 pui acolo un ip un dns ...big deal

14. #114 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Am cablul de la net tras pe sub parchet pana la PC, consola fiind la aprox. 2 m deci e cam big deal ca ar trebui sa scot plinta si eventual vreo 2 placi din parchet..

15. #115 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nu se poate să ocup eu mai multe sloturi la 360? Că oricum joc c�t 6, np. Joc cu Alisa meciul meu iar �n rest joc cu Mokujin (să nu existe comentarii).

Eu vreau doar să joc, nu ma interesează c�nd și c�t.

Thanks!
    am un ps3 de vanzare join us

---------- Post added 27-10-2010 at 08:10 PM ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Felicitari radu_robert98r ! N-aveam nicio sansa
    Dar pe Grey tot il bat

---------- Post added 27-10-2010 at 06:51 PM ----------

Bon, deci momentan nu se stie decat urmatorul meci: radu_robert98r vs Rze ! Must see
    dupa cum arata panoul nu e asa...asteptam meciul walkman vs mikael(cine castiga joaca cu mine)

---------- Post added 27-10-2010 at 08:15 PM ----------

Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Am cablul de la net tras pe sub parchet pana la PC, consola fiind la aprox. 2 m deci e cam big deal ca ar trebui sa scot plinta si eventual vreo 2 placi din parchet..
    hai bre muta tv ...muta mobila lol
    HAI K SE POATE

16. #116 SP
    Member caine_rau's Avatar
    termenul este 12 dar nu s-au jucat o gramada de meciuri.
    ce facem?
    inclusiv al meu nu s-a jucat
    eu zic sa mai se dea un deadline tinand cont ca e primul turneu de acest fel

17. #117 SP
    Member TheSpider's Avatar
    eu am vorbit aseara cu Tudoran si mi-a zis ca ramane sa mai vorbim astazi,nu am primit nici un mesaj de la el,eu nu stau toata ziua pe PSN sa-l caut...acum nu mai pot juca,rog sa se amane pentru maine seara intre 20:00-22:00

18. #118 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Eu n-am reusit inca sa dau de printesasuka .... revin cu info maine !

19. #119 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    imi cer scuze pentru absenta mea, insa am fost plecat din localitate 2 zile, dar l-am lasat pe walkman la "conducere". in fine, deja am inceput sa avem probleme asa ca stabilesc un nou deadline: 31.octombrie.2010 (duminica). cred ca aveti timp suficent.

@ffocus
    • Meciurile se vor desfasura in modul urmator: online mode -> player match -> create session ->
      • rounds: 3 (cate trebuie sa castigi pentru a iesi invingator, 3/5)
      • Round Time: 60
      • Max Players: 2
      • Private Slots: 0
      • Voice chat: on
      • pe urma ii dati invite adversarului.
    • Pentru a fi declarat castigatorul unui meci trebuie sa reusiti sa castigati cel putin 2 din 3 partide, partidele avand sistemul cel mai bun din 5 runde.
    adica, pentru a castiga o partida, trebuie sa castigi 3 runde (cel mai bun din 5 runde), pentru a castiga un meci trebuie sa castigati 2 partide (2/3). sper ca ati inteles acum.

nu inteleg cum de au avansat rze si radu_robert daca nu s-au afisat niciun rezultat

20. #120 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    eu am vorbit aseara cu Tudoran si mi-a zis ca ramane sa mai vorbim astazi,nu am primit nici un mesaj de la el,eu nu stau toata ziua pe PSN sa-l caut...acum nu mai pot juca,rog sa se amane pentru maine seara intre 20:00-22:00
    am zis ca pe la 9-10 sa jucam . Eu azi am fost online de la 7 jumate (am zis sa nu risc sa intru prea tarziu ). Acuma s-a facut 11 si inca nu am jucat . Deci lasam pe maine . Sorry for the inconvenience.
    BTw caine rau , vezi ca ti-am trimis o invitatie la tekken . Scuze ca nu am raspuns asa repede da ma uitam la Bleach The movie (parca era al 3lea ). Now i`m ready to play ...if you are

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast