Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 13 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 246

Thread: ConsoleGames.ro - Turneu Tekken 6 (PS3 & X360)

1. #141 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    [*]Meciurile se vor desfasura in modul urmator: online mode -> player match -> create session ->
    • rounds: 3
    • Round Time: 60
    • Max Players: 2
    • Private Slots: 0
    • Voice chat: on
      pe urma ii dati invite adversarului.
    [*]Pentru a fi declarat castigatorul unui meci trebuie sa reusiti sa castigati cel putin 2 din 3 partide, partidele avand sistemul cel mai bun din 5 runde.
    Man, hotaraste-te. Un meci are 3 rounds. O infruntare este castigata daca se castiga 3/5 meciuri, corect?

2. #142 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    cred ca trebuie sa ne dai niste definitii la : partida , meci , runda . Toata lumea e confuza . Eu stiu ca pt a castiga trebuie sa ajugni la 3 wins . Ca sa obtii 1 win trebuie sa castigi 3 meciuri (automat dupa ce castigi 3 meci-uri te trimite inapoi la lobby si se adauga o victorie acolo unde scrie Wins .). Eu cand am avut Wins 3 am trimis mesaj la TheSpider si l-am felicitat pt cele 3 meci-uri (a jucat f bine btw ) si el intre timp a si iesit din lobby (deci si el a crezut la fel ca si mine ). Am facut ceva gresit ? Nu asa se declara castigatorul ? Primul care are scris la lobby 3 Wins . nu ?

3. #143 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @ffocus
    • Meciurile se vor desfasura in modul urmator: online mode -> player match -> create session ->
      • rounds: 3 (cate trebuie sa castigi pentru a iesi invingator, 3/5)
      • Round Time: 60
      • Max Players: 2
      • Private Slots: 0
      • Voice chat: on
      • pe urma ii dati invite adversarului.
    • Pentru a fi declarat castigatorul unui meci trebuie sa reusiti sa castigati cel putin 2 din 3 partide, partidele avand sistemul cel mai bun din 5 runde.
    adica, pentru a castiga o partida, trebuie sa castigi 3 runde (cel mai bun din 5 runde), pentru a castiga un meci trebuie sa castigati 2 partide (2/3). sper ca ati inteles acum.

nu inteleg cum de au avansat rze si radu_robert daca nu s-au afisat niciun rezultat
    man, am jucat un meci de test cu walkman. e simplu, cand creezi un "seassion" pui la rounds:3. ce inseamna asta? ca trebuie sa castigi 3 runde ca sa iesi invingatorul unei partide. adica se vor juca maxim 5 runde, daca a ajuns cineva la 3 runde castigate partida se va termina iesind el invingator. dupa mai faceti un "session" si se aplica acelasi reguli, numai ca la partide ("seassions") se va juca pe sistemul cel mai bun din 3, adica primul care va castiga 2 partide ("sessions") va castiga si meciul.

e simplu...
    nu ati inteles nici acum? un meci e format din mai multe partide si o partida din mai multe runde. din ce zici tu, eu inteleg ca ai jucat doar o singura partida (pe sistemul 3/5). daca e asa atunci mai trebuie sa jucati inca o partida (pe acelasi sistem 3/5) si daca e acelasi invingator va fi declarat castigatorul meciului, daca se schimba se va juca inca o partida, decisiva. sper ca ati inteles acum...
    aveti mai sus raspunsurile la toate intrebarile... daca mai aveti intrebari, va astept.

initial un meci avea 3 runde (trebuie sa castigi 3 runde ca sa fii declarat invingator), insa Monky, pe buna dreptate, a zis ca e prea putin, asa ca am zis ca trebuie sa castigi 2 meciuri, fiecare cu 3 runde (trebuie sa castigi 3 runde ca sa fii declarat invingator), numai ca ei le-am zis partide. si practic un meci castigat = 2 partide castigate, o partida castigata = 3 runde castigate. partida=seassion; runde=rounds. meci=mai multe seassions.

4. #144 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Rog pe cei �nscriși �n campionat să arunce un ochi și pe topicul ăsta http://www.consolegames.ro/forum/f9-...a/index15.html

Acolo sunt destule meciuri si sisteme de punctaj - văd că sunt probleme, lol.

Un meci = 3 runde, nu o rundă = 3 meciuri. Meciurile contează și nu rundele.

Sau mai simplu - http://www.consolegames.ro/forum/458410-post291.html

*p.s.

Recomand Private Slots: 1 - așa intră doar cel invitat.

5. #145 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Deci practic trebuie jucat pe sistemul 2 partide (wins, cum a zis si Tudoran) din 3, fiecare partida avand 3 rounds. Castiga cel care ia 2 partide. Nu puteai sa zici asa ? Avand in vedere ca rounds = runde ...
    Eu am jucat cu enachesil pe sistemul 3 partide din 5, fiecare partida a 3 rounds.

6. #146 SP
    Member TheSpider's Avatar
    man, am jucat un meci de test cu walkman. e simplu, cand creezi un "seassion" pui la rounds:3. ce inseamna asta? ca trebuie sa castigi 3 runde ca sa iesi invingatorul unei partide. adica se vor juca maxim 5 runde, daca a ajuns cineva la 3 runde castigate partida se va termina iesind el invingator. dupa mai faceti un "session" si se aplica acelasi reguli, numai ca la partide ("seassions") se va juca pe sistemul cel mai bun din 3, adica primul care va castiga 2 partide ("sessions") va castiga si meciul.

e simplu...
    pot sa jur ca inainte nu scria 2 partide acolo la sfarsit

@Tudoran si @GreyhounD 3-0 si respectiv 3-2 ce? nu mai inteleg nimic. . daca sunt partide ati inteles gresit, pentru ca partidele se joaca pe sistemul cel mai bun din 3, adica scorul putea fi maxim 2-0 pentru tudoran sau 2-1 pentru grey. daca sunt runde, nu e bine nici atunci, pentru ca se joaca mai multe partide, nu doar una, adica Tudoran a castigat prima partida cu 3-0 si Grey cu 3-2, dar nu trebuia sa va opriti aici, trebuia sa mai jucat inca o partida sau doua, depinde de reultat.

e chiar atat de complicat? chiar nu inteleg ce se intampla... explic atat de prost? imi pare rau daca eu sunt cel care v-a indus in eroare...
    pai hotarastete,mai intai scrii ca 2 partide,apoi la sfarsitul mesajului zici ca trebuia sa mai continuam cu o partida sau 2?adica?
    noi am jucat 3 meciuri a cate 3/5 runde

ps: lipsa de antrenament,conditia fizica(dupa 1 meci numai puteam de mana lol) si faptul ca nu am putut sa ma ridic de jos m-au facut sa pierd meciul cu Tudoran
    aa... si eu zic ca cel mai bine le numim Meci=lupta care dureaza 3 runde si Runda=sa zicem repriza(ca la box)...in concluzie cate MECIURI trebuie castigate ca un player sa fie castigator?2 sau 3?

7. #147 SP
    @GreyhounD da asa e...

@TheSpider mai citeste inca o data ce am scris

imi cer scuze din nou daca nu m-am facut inteles...

8. #148 SP
    Junior Member Alucard's Avatar
    next match vs Greyhound 8)

9. #149 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    andrewqp hai sa facem asa 1 meci cu 4 runde castigatorul merge mai departe in turneu
    c zici e bine?

10. #150 SP
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    andrewqp hai sa facem asa 1 meci cu 4 runde castigatorul merge mai departe in turneu
    c zici e bine?
    lasam cum a fost stabilit. nu uitati deadline pana duminica!

11. #151 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar

Exclamation

Quote Originally Posted by Nightcrawl3r View Post
    Nightcrawler92 (Kazuya) - crazy_rapper (Jin) 0-2

P.S : Frumos jucat . Nu stiu ce a insemnat "nu am mai jucat de mult" dar am fost cam umilit . Oricum am intrat pt. fun .Jocul e de la un prieten .Acum pot sa i-l returnez cu onoare Succes in continuare tuturor .
    De ce am mai primit PM cand am jucat acum mult timp cu Alucard ? In fine . Nu conteaza . Vroiam doar sa reconfirm pt. ca altfel poate as fi fost descalificat pt. jucarea partidei prea devreme

12. #152 SP
    Quote Originally Posted by Nightcrawl3r View Post
    De ce am mai primit PM cand am jucat acum mult timp cu Alucard ? In fine . Nu conteaza . Vroiam doar sa reconfirm pt. ca altfel poate as fi fost descalificat pt. jucarea partidei prea devreme
    in pm scria ce meciuri trebuiau jucate. de ce ai primit? pentru ca pluginul "competition" are o functie prin care poti trimite pm tuturor participantilor printr-un singur click.

LE: am corectat

mai sunt de jucat doar 2 meciuri:
    • printesasuka - Ovidiu
    • Mikael - Walkman

ConsoleGames.ro - Turneu Tekken 6 (PS3) - Competitions

13. #153 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Router-ul meu tot nu vrea, a mers ieri pentru vreo 10 minute si apoi iar.. Chiar nu inteleg ce se intampla. O sa il duc maine la service, poate mi-l pot face pe loc.

14. #154 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Zic si aici ca sa vada toata lumea . Nu pot da de printesukaka ... daca stie cineva vreun alt mod de a da de el , feel free to tell me.

15. #155 SP
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Zic si aici ca sa vada toata lumea . Nu pot da de printesukaka ... daca stie cineva vreun alt mod de a da de el , feel free to tell me.
    eu il am in lista si nu mai a intrat online de 5 zile ....sar putea sa avansezi k azi e deadline ....k daca ai fi jucat cu el altfel ar fi fost soarta ta

16. #156 SP
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    eu il am in lista si nu mai a intrat online de 5 zile ....sar putea sa avansezi k azi e deadline ....k daca ai fi jucat cu el altfel ar fi fost soarta ta
    pai si ce sa facem noi... sa mergem pana la el acasa sa-i aprindem consola, sa-i punem papucii in picioare, sa-i aducem controllerul si poate sa si jucam in locul lui? ati avut o saptamana la dispozitie sa jucati 1 meci de tekken si ati fost anuntati din timp. in fine, daca nu da niciun semn de viata, conform regulamentului, va pierde la "masa verde". poate fi el cel mai bun jucator de tekken din lume, dar ma indoiesc de caracterul lui, din moment ce am cerut cu insistenta seriozitate inainte sa va inscrieti in turneu.

17. #157 SP
    pai si ce sa facem noi... sa mergem pana la el acasa sa-i aprindem consola, sa-i punem papucii in picioare, sa-i aducem controllerul si poate sa si jucam in locul lui? ati avut o saptamana la dispozitie sa jucati 1 meci de tekken si ati fost anuntati din timp. in fine, daca nu da niciun semn de viata, conform regulamentului, va pierde la "masa verde". poate fi el cel mai bun jucator de tekken din lume, dar ma indoiesc de caracterul lui, din moment ce am cerut cu insistenta seriozitate inainte sa va inscrieti in turneu.
    stiu regulamentul ...nu am comentat nimic decat am venit cu sugestii
    in cazul lui ovidiu spuneam doar ca a scapat ieftin

18. #158 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    E mai tare decat pare Ovidiu asta

19. #159 SP
    Junior Member Snoopy16's Avatar
    Foarte ieftin a scapat dar o sa joace cu mine oricum... eu cu Asuka si cu Nina am probleme... numa bine daca nu intra printesaasuka...

20. #160 SP
    Junior Member Alucard's Avatar
    GreyhounD(Bruce Irwin)-Alucard(Jin Kazama)
    primu meci 3-0 Alucard
    al doilea meci 3-0 Alucard

---------- Post added 31-10-2010 at 06:11 PM ----------

next match vs Snoopy16 ^^

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 13 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast