Single post: LED TV - sugestii, informatii
-
Senior Member
Am uitat sa pun Samsung, oricum era pe lista. Problema e ca sunt putin mai scumpe, cel putin la Domo. Sunt dispus sa vad si alte variante, chiar daca sunt putin mai scumpe, ma intereseaza sa aflu ceva mai multe despre calitatea generala a TVurilor produse de Sony, Samsung, Sharp, Toshiba, LG, Philips etc.
---------- Post added 30-12-2010 at 05:33 PM ----------
Am mers putin prin magazine azi si am vazut urmatoarele (nu tin minte model exact, nu toate erau dimensiunea care-mi trebuie):
LED Sony - in 1080P imaginea e... ireala, in sensul prost. Mi se pare mult prea stralucitoare, desi tata sustine ca se vede bine, cred ca tine de gusturi. In SD insa... se vede oribil, am rugat un angajat sa treaca pe Prima/Antena/Pro si se vede foarte prost.
Plasma LG - am testat doar in HD si se vede OK, este si foarte mare (modelul pe care l-am vazut eu) si are un pret decent.
Plasma Samsung - testat HD/SD. Se vede bine, nu spectaculos, pretul este un avantaj.
Diverse LCDuri - pe unele se vede chiar bine, dar parca as vrea LED/Plasma
Plasma Panasonic (diverse modele) - culori mai realiste comparativ cu LEDul, m-a uimit pentru ca isi pastreaza culorile si daca primeste semnal SD (LEDul are culori mult mai slabe pe SD), pret bun. M-a impresionat insa o plasma (tot Panasonic, 3D) pe care rula Avatar, imaginea era... extraordinara, superioara si imaginii de pe LED.
Cred ca renunt la LED si merg pe Plasma, chiar daca modelele 3D sunt destul de scumpe. Pana acum cred ca Panasonic e cea mai buna solutie, inca astept alte recomandari.