Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: De unde sa cumpar Ps3?
-
Junior Member

Originally Posted by
DIAVOLINO
Salutare Tuturor. De curand m-am hotarat sa cumpar o consola Ps3 slim. Am banii in mana, dar m-am gandit mai intai sa arunc o privire pe net, poate gasesc un pret mai convenabil. Sunt din Iasi. Doresc sa cumpar Ps3 Slim cu hdd de 320gb + Gt5. Am gasit la
Emag cu 1.579 RON, la
MagicComputers cu 1,158 RON
, la PcGarage cu 1,529 RON, la Vexio cu 1,513 RON . Eu nu am cumparat niciodata de la nici unul dintre site-uri si de aceea intreb, caci poate sunt unii care ii cunosc,au comandat si ii recomanda. Astept raspunsuri cat mai multe si recomandari. Multumesc!
Sa o iau pe rand:
-la Magic Computers costa 1518 lei, nu 1158 cum ai scris tu 
-despre Vexio nu stiu mai nimic
-Emag sunt seriosi, am luat multe de la ei, insa nu am idee daca sunt la fel de seriosi si cu garantia, ei se lauda ca ar fi
-Pcgarage sunt si ei ok, nu am avut pb la niciuna din comenzi, dupa opinia mea Emag si Pcgarage sunt cele mai bune site-uri online in gama lor de produse (pc, console, tv-uri etc) din Ro
Eu iti recomand pcgarage, datorita seriozitatii si pretului mai mic fata de Emag, daca o sa comanzi de pe pcgarage poti folosi codul acesta: YACSTPJV si ai 1% reducere (la acea suma iese cam 15 lei)
Ca idee eu ps3-ul il am luat de la emag, am dat in urma cu 1an si jumate 1600 lei, vers. de 250gb slim (era pack-ul cu uncharted 2 si cu 1 controller in plus) A fost buna acea oferta pt acea perioada.
Oricum sub 1500 lei, nu cred ca vei gasi in Ro, acea versiune cu gt5 etc.