Si am uitat sa va zic.. in mailu' dat de ei scrie ca mi-au trimis din greseala de 9 ori... dar de fapt la posta erau 12 pachete . Ma gandeam ca macar unu' din ele o fi Fable dar de unde... macar pe ala normal sa-l fi trimis ca nu era niciunu gros cat sa fie Collectors.

Ceva de genu asta le-am scris:
I am really looking forward to help you solve this issue but please send me the games I paid for. Not only that I paid for something I didn't receive but also I'll have to pay for shipping charges in order to return you the games, so this leaves me with no games and without any money.
Quote Originally Posted by NicoDiac View Post
Eu aveam bani fixi pe card
Deci eu aveam asa:
1x Crackdown 2
1x Fable 3
1x Fable 3 Collectors Edition

Ei mi-au dat mail ca a facut dispatch Fable 3 dar mi-au luat banii pt Fable 3 si Fable 3 Collectors Edition. Cand am vazut ca nu da dispatch si la Collectors le-am dat mesaj. Mi-au raspuns ca e in depozit si va pleca in curand.
Si cand colo la sfarsitul zilei primesc mesaj ca mi-au trimis comanda de 9 ori.

Thank you for choosing TheHut.com for your recent purchase 14341853, Crackdown 2

We are really sorry that due to a problem in our warehouse we have sent the order to you 9 times.
Le-am dat mail sa-i intreb ce anume au trimis de 9 ori. Comanda intreaga sau doar Crackdown 2.. si mi-au dat mesajul inapoi ca si rezolvat dar fara sa-mi raspunda cu nimic...

Crackdown 2 e si acum cu 'Awaiting Stock Pick' asta mi se pare cel mai distractiv.. ca nici macar nu am platit pt el...