Si am uitat sa va zic.. in mailu' dat de ei scrie ca mi-au trimis din greseala de 9 ori... dar de fapt la posta erau 12 pachete. Ma gandeam ca macar unu' din ele o fi Fable dar de unde... macar pe ala normal sa-l fi trimis ca nu era niciunu gros cat sa fie Collectors.
Ceva de genu asta le-am scris:
Deci eu aveam asa:I am really looking forward to help you solve this issue but please send me the games I paid for. Not only that I paid for something I didn't receive but also I'll have to pay for shipping charges in order to return you the games, so this leaves me with no games and without any money.
1x Crackdown 2
1x Fable 3
1x Fable 3 Collectors Edition
Ei mi-au dat mail ca a facut dispatch Fable 3 dar mi-au luat banii pt Fable 3 si Fable 3 Collectors Edition. Cand am vazut ca nu da dispatch si la Collectors le-am dat mesaj. Mi-au raspuns ca e in depozit si va pleca in curand.
Si cand colo la sfarsitul zilei primesc mesaj ca mi-au trimis comanda de 9 ori.
Le-am dat mail sa-i intreb ce anume au trimis de 9 ori. Comanda intreaga sau doar Crackdown 2.. si mi-au dat mesajul inapoi ca si rezolvat dar fara sa-mi raspunda cu nimic...Thank you for choosing TheHut.com for your recent purchase 14341853, Crackdown 2
We are really sorry that due to a problem in our warehouse we have sent the order to you 9 times.
Crackdown 2 e si acum cu 'Awaiting Stock Pick' asta mi se pare cel mai distractiv.. ca nici macar nu am platit pt el...
poti returna produse de pe emag? Ma intereseaza un router si nu is sigur daca e bun sau nu...
din cate am inteles ai 30 de zile la dispozitie sa il returnezi (correct me if i`m wrong)
Multumesc anticipat
Parerea mea,pentru produsul ales de tine raspunsul este NU.Intra in categoria Exceptii / Servere
Varianta cea mai buna este sa suni la ei si sa ceri informatii despre produs (te lamuresti ca este produsul de care ai nevoie si cum e cu returnarea produsului)
eMAG Info
De unde-mi recomandati sa iau si eu KZ3?
Sa vina repede (aproape de sau in data lansarii oficiale) si acasa (sa fie in uniune sa nu ma complic cu vama).
De asemenea, habar nu am cat e un PS Move in Romania, poate sa-mi spuna cineva?
O sa plec chiar azi pana in Dubai si poate il gasesc acolo ieftin.
Ms
Avand in vedere informatiile de pe prima pagina m-am decis sa fac comanda la thehut. (thanks khan si cine a mai contribuit)
Ce intrebare am totusi. De regula cand ajunge pachetul de la ei? daca vine in timpul zilei le-as zice sa-l trimita la birou, daca e mai pe seara sa vina acasa.
nu cred ca au cum sa-l indese in cutia postala asa ca nu vreau sa am surprize.
ms
Pachetul de la ei ajunge cu Posta Romana. Depinde de postas daca ti-l indeasa in cutia postala sau iti lasa bilet cu care sa te duci sa-l ridici de la posta.
De aia ambele solutii au cate o problema:
- Daca ti-l trimiti acasa risti sa ai jocul "indesat" in cutia postala.
- Daca il trimiti la birou si postasul iti trimite hartie cu care sa ridici jocul de la posta iti trebuie imputernicire de la firma pentru ca altfel nu te lasa sa ridici pachetul de la posta (adresa la care a fost trimis coletul trebuie sa fie a ta din buletin).
...am pe shopto Account Balance 8�. Cum fac să nu le treacă site-ul automat la reudere (adică să nu le scadă din prețul total) c�nd vreau să cumpăr un joc?
Thank you.
Nu prea ai cum.
Era bine daca aveam posibilitatea de a folosi acesti bani doar la anumite produse dorite de noi
"Elementare" dupa regulile cui?
Daca ai bani in contul de PayPal nu poti sa nu-i cheltui. Daca faci o tranzactie ti-i ia automat pe aia si completeaza cu bani de pe card (daca e cazul). Astea-s standardele, nu pretentiile tale.
Guys, de cand a restrictionat ShopTo achizitionarea de instant codes doar pentru UK mfking residents?![]()
in Unirea Bucuresti exista, in aripa Calarasi (cum treci de Leonardo, alea mici si multe si inca unul cu articole sportive), un magazin cu jocuri
ce stiti despre el? pareri? experiente?
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks