Single post: Tekken 6 vinde peste un milion de copii
-
Turbo Killer

Originally Posted by
hibrid13
Oh yeah! Era si cazul sa ajunga la numarul asta, exista turnee si comeptitii in toata lumea, mai ales ca japonezii si chinezii il joaca in draci!
Defapt �n Corea și Japonia.
Corea conduce detașat
- cel mai popular concurs fiind Tekken Crash (ocazional particip�nd și guests din alte țări), care deja a ajuns la sesonul 6.
La ei există și canal special (Tekken-net) unde se pot urmări meciuri non-stop (LIVE) din arcade-uri
Am centralizat clipurile �n acest topic:
Iar �n Japonia Tekken 6: BR a luat, nu de mult timp, Best Income Award. Deci pe primul loc e Tekken 6: BR nu SSF4 ți alte povești...spuse de fanboys aiurea.
Tekken is once again the most popular and lucrative fighting game in Japanese arcades. Harada posted on his
TWITTER that Tekken 6 BR has won the "Best Income Award" for the second year in a row. All that's left is for Tekken to catch up in the American market.
Am atașat și chart-ul mai jos.

Originally Posted by
MonkY
Cam putine copii vandute pentru Tekken 6. Sa fiu sincer ma asteptam la mai mult, avand in vedere ca pe PSP s-a vandut Dark Ressurection-ul in peste 2 milioane. Nu mai vorbim de Tekken 2 sau 3 cu peste 6 milioane (fiecare). Cred ca e timpul ca pentru urmatorul Tekken cei de la Namco sa vina cu ceva inovativ, altfel ma tem ca vom vedea cifre si mai mici...
Ținta lor mereu a fost Arcade scene-ul. Consola a fost opțională (să mai ciupească și ei) + fanii. Grosul nu vine din console (la �ncasări mă refer). Am scris puțin mai sus 
C�t despre următorul lor Tekken:
Good stuff
- evident se va lansa pe Arcade și apoi (după 2-3 ani) pe console.
...apoi urmează Tekken x Street Fighter și apoi (foaaaaaaaarte t�rziu - din păcate nu va prinde generația asta de console) Tekken 7.
*p.s.
Versiunea de pe console e Tekken 6: BR nu Tekken 6. N-au trecut BR deoarece era cam aiurea �n schimb conține personajele bonus + intro-ul oficial + optimizări.
---later eedit---
Ah era să uit. Ieri, comunitatea Tekken, a luat o lopată peste față din partea celor de la MLG și SONY, da SONY.
MLG has decided to exclude Tekken 6 from its 2011 season. They apparently will focus on Starcraft 2, Halo: Reach and COD: Black Ops.
...chestii slabe.
Deci, sezonul acesta MLG n-are niciun fighting game.
Bună decizie.
Halo: Reach - X360
Starcraft 2 - PC
COD: Black Ops - PC