Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Tekken 6 vinde peste un milion de copii

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Tekken 6 vinde peste un milion de copii

Namco Bandai, companie care a dezvoltat si publicat Tekken 6 a tinut ieri o conferita de presa in care a anuntat raportul fiscal pe cele noua luni ce se termina pe 31 Decembrie. Tekken 6 a fost cel care a ajutat compania sa aiba cresteri atat in profit cat si in incasari cu 1.08 milioane de copii vandute. De asemenea, jocul celor de la Ninja Theory, Enslaved a ajutat vanzarile celor de la Namco Bandai reusind sa vanda 460,000 de copii.
    Attached Images Attached Images 20110204172356.jpg

2. #2 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Oh yeah! Era si cazul sa ajunga la numarul asta, exista turnee si comeptitii in toata lumea, mai ales ca japonezii si chinezii il joaca in draci!

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cam putine copii vandute pentru Tekken 6. Sa fiu sincer ma asteptam la mai mult, avand in vedere ca pe PSP s-a vandut Dark Ressurection-ul in peste 2 milioane. Nu mai vorbim de Tekken 2 sau 3 cu peste 6 milioane (fiecare). Cred ca e timpul ca pentru urmatorul Tekken cei de la Namco sa vina cu ceva inovativ, altfel ma tem ca vom vedea cifre si mai mici...

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by hibrid13 View Post
    Oh yeah! Era si cazul sa ajunga la numarul asta, exista turnee si comeptitii in toata lumea, mai ales ca japonezii si chinezii il joaca in draci!
    Defapt �n Corea și Japonia.

Corea conduce detașat - cel mai popular concurs fiind Tekken Crash (ocazional particip�nd și guests din alte țări), care deja a ajuns la sesonul 6.

La ei există și canal special (Tekken-net) unde se pot urmări meciuri non-stop (LIVE) din arcade-uri
    Am centralizat clipurile �n acest topic:
    Iar �n Japonia Tekken 6: BR a luat, nu de mult timp, Best Income Award. Deci pe primul loc e Tekken 6: BR nu SSF4 ți alte povești...spuse de fanboys aiurea.
    Tekken is once again the most popular and lucrative fighting game in Japanese arcades. Harada posted on his TWITTER that Tekken 6 BR has won the "Best Income Award" for the second year in a row. All that's left is for Tekken to catch up in the American market.
    Am atașat și chart-ul mai jos.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cam putine copii vandute pentru Tekken 6. Sa fiu sincer ma asteptam la mai mult, avand in vedere ca pe PSP s-a vandut Dark Ressurection-ul in peste 2 milioane. Nu mai vorbim de Tekken 2 sau 3 cu peste 6 milioane (fiecare). Cred ca e timpul ca pentru urmatorul Tekken cei de la Namco sa vina cu ceva inovativ, altfel ma tem ca vom vedea cifre si mai mici...
    Ținta lor mereu a fost Arcade scene-ul. Consola a fost opțională (să mai ciupească și ei) + fanii. Grosul nu vine din console (la �ncasări mă refer). Am scris puțin mai sus

C�t despre următorul lor Tekken:
    Good stuff - evident se va lansa pe Arcade și apoi (după 2-3 ani) pe console.

...apoi urmează Tekken x Street Fighter și apoi (foaaaaaaaarte t�rziu - din păcate nu va prinde generația asta de console) Tekken 7.

*p.s.

Versiunea de pe console e Tekken 6: BR nu Tekken 6. N-au trecut BR deoarece era cam aiurea �n schimb conține personajele bonus + intro-ul oficial + optimizări.

---later eedit---

Ah era să uit. Ieri, comunitatea Tekken, a luat o lopată peste față din partea celor de la MLG și SONY, da SONY.
    MLG has decided to exclude Tekken 6 from its 2011 season. They apparently will focus on Starcraft 2, Halo: Reach and COD: Black Ops.
    ...chestii slabe.

Deci, sezonul acesta MLG n-are niciun fighting game.

Bună decizie.

Halo: Reach - X360
    Starcraft 2 - PC
    COD: Black Ops - PC
    Attached Images Attached Images p.jpg 20110204172712.jpg

5. #5 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    nu stiu cum s-au vandut 6 milioane de exemplare... ma uit acum pe vgchartz si in total s-au vandut in jur de 3 milioane de copii (PS3+Xbox+PSP sales). Si de asemenea a avut printre cele mai mici vanzari in comparatie cu predecesorii sai (dupa cum a spus si monky) avand in vedere ca atunci jocurile erau exclusive.

Aveti aici un link ca sa intelegeti despre ce vorbesc: Software Totals - VGChartz

P.S. imi pare rau sa aud ca s-au vandut asa de putine exemplare de Enslaved ... that game seemed to have potential

6. #6 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Stie RonanN1 ce stie. Probabil asiaticii nu au dezvaluit cifrele exacte, sau sunt informatiile gresite...

7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by hibrid13 View Post
    Stie RonanN1 ce stie. Probabil asiaticii nu au dezvaluit cifrele exacte, sau sunt informatiile gresite...
    Cred că el face referire la postul lui MonkY

*p.s.

Tudoran, Tekken niciodata n-a fost o exclusivitate Sony.

8. #8 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    In stire e vorba de vanzarile pe anul trecut? Pentru ca pe alte site-uri (vgchartz) vanzarile totale depasesc 3 milioane.

9. #9 SP
    Member zempty's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    nu stiu cum s-au vandut 6 milioane de exemplare...
    Pai nu s-au vandut 6 milioane ci 1 milion si ceva , citeste primul post .

10. #10 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by zempty View Post
    Pai nu s-au vandut 6 milioane ci 1 milion si ceva , citeste primul post .
    whoops. cred ca am baut prea mult ceai si m-am imbatat... nu stiu de ce da am citit tekken a vandut 6 milioane de exemplare. sorry :"> .

Anyway tot e bine ca am postat link-ul ala unde arata ca in total s-au vandut peste 3 mil de exemplare (deci m-am scos cumva :"> )

11. #11 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Stirea face referire la o perioada de 9 luni ce se termina pe 31 Decembrie.

12. #12 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Poate a vrut sa spuna ca 2 si 3 s-au vandut amandoua in 6 milioane de exemplare. Dar conteaza mult mai putin cifrele in comparatie cu ceea ce ofera jocul, estimarile astea ar trebui sa fie ultimul lucru la care sa ne gandim in privinta unui joc...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.