Salutare,
Am facut un an jumatate de abureala.Ce vreau sa va spun,mare atentie de unde achizitionati e-tigareta,s-a umplut piata de porcarii ce tin doua,trei saptamani si nu ma refer la atomizoare ci baterii si incarcatoare(la munca mi-a bubuit unul de a cazut curentul pe jumatate de sectie!).In ultima vreme am cumparat 5 kituri 901 si un EGO deluxe de la acelasi furnizor pe care-l aveam de la inceput.A fost o alegere tare neinspirata,bateriile au crapat pe capete,Ego spre exemplu a mers bine cam doua saptamani(e din cel auriu,daca n-am mai intrat pe aici,greseala mea,as fi vazut posturile voastre) si asta din pura zgarcenie,n-am dat 20-30 lei in plus,in schimb am cumparat baterii de mi-au iesit pe nas.Momentan am atomizor de 901(erou,are trei luni si nu da semne de oboseala deloc),bateriile de la Ego(am adaptor) si lichid Xhigh(24mg nicotina) Kent sau Marlboro.Inca o observatie,daca folositi lichid cu diferite arome sigur atomizorul crapa mai repede decat daca-l folositi cu lichid cat mai simpu.