Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Kinect se vinde extraordinar de bine
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Bizar... pe Kinectul meu nici nu stiu daca s-a jucat cineva sub 25 de ani... media fiind probabil undeva la 30-33 ani... Probabil asta e si greseala romanului de obicei. Considera "gaming" ca fiind doar jocurile in care trebuie sa-i omori pe toti... sa fie FPS si sa te crezi one-man army

Monky, am si eu o curiozitate daca nu te superi - CE ati jucat pe kinect ?
pentru ca asta e marea mea problema cu kinect-ul - tehnologia e in teorie super faina, dar in practica nu exista nici macar un singur joc care sa merite - binenteles, cand spun joc care sa merite, nu ma refer la kinectimals, kinect sports, kinect adventures, sau dance central, rock dance, etc.
Si nu, nu pretind neaparat FPS-uri - nici nu sunt un fan fps, dar as vrea si eu un joc serios - un rpg, platform , action-adventure, HaS, CEVA - de exemplu, daca pe kinect aparea Fable III, se schimba situatia.
Realitatea trista e ca asta-i directia pe care se merge.
wii-ul este cea mai bine vanduta consola, in ciuda faptului ca are cele mai putine jocuri de calitate (si cea mai slaba grafica) - o premiera de cand exista consolele. Aceasta va determina producatorii sa se orienteze spre gimmick-uri gen kinect si nu spre jocuri de calitate.
cat despre jocuri de calitate la foc automat pe xbox - nu stiu, poate mi-a scapat mie, dar de la Halo REach (aparut in 2010 septembrie) nu mai stiu nici o exclusivitate de calitate pe xbox. Si singura exclusivitate de marca pt xbox anuntata pt 2011 e gears of war 3. Putin rau.