Quote Originally Posted by MonkY View Post
Bizar... pe Kinectul meu nici nu stiu daca s-a jucat cineva sub 25 de ani... media fiind probabil undeva la 30-33 ani... Probabil asta e si greseala romanului de obicei. Considera "gaming" ca fiind doar jocurile in care trebuie sa-i omori pe toti... sa fie FPS si sa te crezi one-man army
Monky, am si eu o curiozitate daca nu te superi - CE ati jucat pe kinect ?
pentru ca asta e marea mea problema cu kinect-ul - tehnologia e in teorie super faina, dar in practica nu exista nici macar un singur joc care sa merite - binenteles, cand spun joc care sa merite, nu ma refer la kinectimals, kinect sports, kinect adventures, sau dance central, rock dance, etc.
Si nu, nu pretind neaparat FPS-uri - nici nu sunt un fan fps, dar as vrea si eu un joc serios - un rpg, platform , action-adventure, HaS, CEVA - de exemplu, daca pe kinect aparea Fable III, se schimba situatia.

Realitatea trista e ca asta-i directia pe care se merge.
wii-ul este cea mai bine vanduta consola, in ciuda faptului ca are cele mai putine jocuri de calitate (si cea mai slaba grafica) - o premiera de cand exista consolele. Aceasta va determina producatorii sa se orienteze spre gimmick-uri gen kinect si nu spre jocuri de calitate.
cat despre jocuri de calitate la foc automat pe xbox - nu stiu, poate mi-a scapat mie, dar de la Halo REach (aparut in 2010 septembrie) nu mai stiu nici o exclusivitate de calitate pe xbox. Si singura exclusivitate de marca pt xbox anuntata pt 2011 e gears of war 3. Putin rau.