Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 37 of 37

Thread: Kinect se vinde extraordinar de bine

1. #21 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    ... si o sa se axeze publisherii pe kinect.
    Pana acum, in afara de prezentarea de la Forza si un zvon legat de Gears of War, nu se observa vreo miscare in directia asta. Titlurile noi care au aparut de curand, sunt din aceeasi oala.

1. Yoostar 2 In the Movies
    2. Body and Brain Connection
    3. Brunswick Pro Bowling

2. #22 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @Wargasm si cine e de vina? tot noi, gamerii (consumatorii), atata timp cat se vinde in draci nu e normal ca producatorii sa-si indrepte atentia catre acest segment de piata, casual gaming? nici eu nu sunt de acord cu aceste periferice, dar nu o sa incep sa blamez studiourile pentru "redirectionarea resurselor" catre kids stuff. Cele mai mari vanzari inregistrate in ultimii 5 ani le au jocurile casual...

3. #23 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Din pacate ai dreptate, mai ales ca marea majoritate din publisheri au in conducere oameni ce n-au nici o treaba cu gamingul. Tot ceea ce vor ei e sa vanda,nu conteaza ce si cum, doar sa vanda.
    Realizez ca nu mai e era in care doom-ul era facut intr-un garaj, realizat din placere si nu pentru cote de piata si miliarde de dolari, dar inca sunt multi gameri ce se asteapta la rpg-uri, rts-uri chiar si fps-uri bune, cu atmosfera, lucrate.
    Din pacate da, majoritatea s-au transformat in gaming factory, jocuri fara esenta si gameplay scoase periodic doar sa ciuguleasca din cota de piata.

De curand, o prietena imi zice ca-s bolnav, cum sa stau in fotoliu sau pe scaun si sa ma joc cand exista wii-ul. Descoperise si ea consola acum 3 luni si-mi tinea lectii de viata si gaming.

4. #24 SP
    Asta nu inseamna ca trebuie sa dai vina pe Move/Kinect/Wii. Jocuri care sa te dea pe spate, le numeri pe degete de cativa ani incoace.

5. #25 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Asta-i alta discutie. Sa nu mai vorbim de serii distruse in ultimii ani (Splinter Cell cel mai elocvent).
    Pe mine ma deranjeaza ca lansarea kinect taraganeaza lansarea noii console de la ms.
    Aud si acum next gen cand se vorbeste de 360 si ps3. Pai ar trebuii sa le zica obsolete gen deja.
    Noile console as spera sa aiba dx11 si suport mai mare pe partea de multiplayer, sa fie macar cateva jocuri cu cate 64 de playeri.
    Dar nu, am scos kinect, gata, sistam dezvoltarea xbox-ului 3 sau cum s-o numi.

6. #26 SP
    De ce esti convins ca nu se lucreaza la next-gen? Zvonurile circula deja.

7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce sa sisteze mai Wargasm cand ei de-abia acum incep sa faca angajari pt. developeri/testeri la urmatoarea consola? Cum sa sisteze ceva ce nici n-au inceput? Also, tu chiar crezi ca Microsoft e o companie unde daca se incepe un proiect precum Kinect toti angajatii merg si lucreaza acolo? Au sute de divizii, subdivizii, grupuri si alte alea...

Ce ma distreaza... nu au iesit jocuri cu DX11, cu 64 de players.. pt. ca au lansat Kinect... Serios, voi chiar credeti asa ceva?

8. #28 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Exista un anumit numar de oameni care lucreaza la un proiect atunci cand este prioritar. De unde stii tu cati lucreaza acum?
    Daca acum fac angajari, proiectul este in stadiu incipient, deci nu se lucreaza.
    E ca la noi la autostrada, pot lucra 2 si guvernul spune ca e activitate, dar 2 nu fac cat 1000, nu?

Ce rezulta? Ca va trece mult timp pana ce vor lansa noi console. Acum au un gadget aferent actualei console si pana ce nu o sa stoarca si ultimul banut din gadget nu vor avea nici o motivatie sa scoata xbox 3 sau ps4.

9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai nu au niciun motiv momentan (poate doar rata pirateriei) pentru a renunta la consolele actuale. Se vand bine, sunt suficient de eficiente... jocuri bune ies la foc automat... Cine e "graphics whore" poate sa-si ia linistit super calculator, super placa video... Au de unde alege gamerii in ziua de azi. Locul consolelor nu a fost si nu va fi niciodata acolo unde isi doresc multi. Important e sa-si atinga un lifetime de minim 5 ani... indiferent cate chipuri video si procesoare ies pe piata in acelasi timp.

10. #30 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Discutia a mers in alta directie. Ce vroiam eu sa spun Monky, este ca asta o sa duca la mai putine jocuri serioase. Ia ca exemplu Xbox-ul in momentul asta si numara ce jocuri ""adevarate" au. O sa vezi ca bate vantu. Eu sper doar ca marile firme producatoare de jocuri sa nu uite si de noi astia batrani .

11. #31 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Accesoriul Kinect pentru consola de jocuri Microsoft Xbox 360 a intrat in cartea recordurilor pentru cele mai rapide vanzari, dupa ce a depasit iPhone si iPad de la Apple. Microsoft a vandut in total 8 milioane de exemplare de Kinect in primele 60 de zile de la lansare, intr-un ritm de 133.333 de unitati pe zi, informeaza site-ul Guinness World Records.

​VIDEO Microsoft Xbox Kinect a intrat in cartea recordurilor pentru cele mai rapide vanzari - Gadget - HotNews.ro

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Discutia a mers in alta directie. Ce vroiam eu sa spun Monky, este ca asta o sa duca la mai putine jocuri serioase. Ia ca exemplu Xbox-ul in momentul asta si numara ce jocuri ""adevarate" au. O sa vezi ca bate vantu. Eu sper doar ca marile firme producatoare de jocuri sa nu uite si de noi astia batrani .
    Neah... nu uita de noi maestre. Doar ca jocurile bune cer timp... nu ca jucariile alea gen Kinect Adventures. Eu unul nu stiu de ce va plangeti, ca mie unul mi-au spart bugetul jocurile bune din ultima vreme...

13. #33 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu cred ca voi abordati gresit problema. in plus, dand un exemplu, sau 10, sau 100, tot nu rezolva problema pentru ca la 10 mil. de Kinecti vanduti, oricate exemple putem noi da sunt insuficiente. la o cautare rapida am dat peste o stire interesanta din februarie 2009. nu stiu daca mai sunt si altele, sau pentru alta perioada, insa demonstreaza foarte bine ratiunea de a fi a Kinect. studiul respectiv ar fi fost facut in perioada oct-dec 2008 (in USA presupun).

How the Wii, PS3, and Xbox 360 appeal to different demographics - GAMER.BLORGE

The Xbox 360, currently sitting in a very comfortable second place in terms of sales, appeals mainly to males aged between 12 and 17, and females aged between 25 and 34.

observati, va rog, ce se spune si in cazul Wii.

The Wii, which is by far the bestselling home console of this generation, appeals mainly to males aged between six and 11, and females aged between 25 and 34.

Sa nu intelegeti din asta ca numai femeile se joaca. Nu conteaza cine se joaca. Conteaza cine plateste, iar faptul ca mama aproba o asemenea achizitie este cel mai important factor in aceasta ecuatie. Case closed.

PS Satoru Iwata a spus inca de anul trecut ca Nintendo deja lucreaza la Wii 2. Eu chiar ma astept sa fie cel putin anuntata consola la E3 anul asta. Sunt singur ca si ceilalti au macar ceva pe hartie, chiar daca nu recunosc oficial acum.

14. #34 SP
    Member daredevil's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Ma cunosti pe mine baietica, de ma iei la misto?
    Monky, posturi de genul asta de ce nu-s sanctionate ca atare? Adica post hunting si flame.

Singurele persoane pe care le-am auzit sa fie interesate de kinect au fost niste fete si mai mult, interesate de softuri (ca jocuri nu-s) de fitness.
    Acum ca poate mai sunt si alte categorii care vor sa se loveasca in casa, problema lor.
    Dar resursele care se redirectioneaza de la alte proiecte catre dezvoltarea de softuri pentru kinect nu fac bine lumii gamingului.
    O sa se neglijeze tot mai mult rpg-urile, adventurile clasice si o sa se axeze publisherii pe kinect.
    WOW!I now KNOW what the circle of life IS!

15. #35 SP
    Junior Member sebah_fit's Avatar
    Eu unu sunt multumit de kinect,e super fun sa joci cu prieteni acasa,mai multi..si e normal daca s-au vandut atatea ...eu de exemplu am 2,unul la mine in camera si unul in camera de oaspeti.

16. #36 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by jorjica View Post
    Macar cu kinect nu mai are ce zbura prin casa.
    Ba da, ... pisica

17. #37 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Bizar... pe Kinectul meu nici nu stiu daca s-a jucat cineva sub 25 de ani... media fiind probabil undeva la 30-33 ani... Probabil asta e si greseala romanului de obicei. Considera "gaming" ca fiind doar jocurile in care trebuie sa-i omori pe toti... sa fie FPS si sa te crezi one-man army
    Monky, am si eu o curiozitate daca nu te superi - CE ati jucat pe kinect ?
    pentru ca asta e marea mea problema cu kinect-ul - tehnologia e in teorie super faina, dar in practica nu exista nici macar un singur joc care sa merite - binenteles, cand spun joc care sa merite, nu ma refer la kinectimals, kinect sports, kinect adventures, sau dance central, rock dance, etc.
    Si nu, nu pretind neaparat FPS-uri - nici nu sunt un fan fps, dar as vrea si eu un joc serios - un rpg, platform , action-adventure, HaS, CEVA - de exemplu, daca pe kinect aparea Fable III, se schimba situatia.

Realitatea trista e ca asta-i directia pe care se merge.
    wii-ul este cea mai bine vanduta consola, in ciuda faptului ca are cele mai putine jocuri de calitate (si cea mai slaba grafica) - o premiera de cand exista consolele. Aceasta va determina producatorii sa se orienteze spre gimmick-uri gen kinect si nu spre jocuri de calitate.
    cat despre jocuri de calitate la foc automat pe xbox - nu stiu, poate mi-a scapat mie, dar de la Halo REach (aparut in 2010 septembrie) nu mai stiu nici o exclusivitate de calitate pe xbox. Si singura exclusivitate de marca pt xbox anuntata pt 2011 e gears of war 3. Putin rau.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2