Single post: Xbox 360 primeste noi disk-uri cu 1GB extra

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Xbox 360 primeste noi disk-uri cu 1GB extra

    In sfarsit, conform mai multor surse (nefiind nimic declarat oficial), Microsoft a gasit o noua solutie de a lupta impotriva pirateriei. Solutie care dealtfel mai ofera in plus un avantaj developerilor: inca 1GB extra pe fiecare disk. Se pare ca la aceasta solutie s-a ajuns prin extinderea spatiului dedicat datelor si "impingerea" zonelor video si anti-security sectors. Mai mult, strategia Microsoft mai implica un nou update de Dashboard si ultima versiune AP 2.5, extra verificari CVI precum si un nou layer de protectie.

    Pentru cei care spera ca e doar un zvon le spun sa stea linistiti: beta testingul deja a inceput, Microsoft oferind cate o copie Halo: Reach pentru fiecare participant. Nu putem presupune decat faptul ca respectiva copie a jocului este deja in noul format.

    Oricum ar fi vazut acest lucru din perspectiva hackerilor, mai important este cum vad developerii aceasta mica schimbare: 14-15% extra spatiu disponibil. So yeah, it means more maps, more levels, better textures. Pentru ca, daca stam si ne gandim, developerii pentru Xbox 360 au fix acelasi spatiu disponibil pe care-l aveau si developerii de acum mai bine de 10 ani pentru PS2. And that's a shame... Anyway, asteptam cu interes noul update si noile disk-uri.

    Sursa: Xbox new disc format gains 1GB - Page 1 | DigitalFoundry | Eurogamer.net
    Attached Images Attached Images new_xbox360_dvd.jpg