Quote Originally Posted by Venom View Post
Iote ca mi se umple ***** de lacrimi. Wow, pase! WOW, viziune, Ohoooo! Ia uiteeeee! VIZIUNE! Am asa emotii incat imi vine sa vomit. Apropos: Daca folosim gamepadul are vreun efect cand jucam? Ca in rest..., ia poftim de te uita la ce imbunatatesc astia. DE LA FIFA '99 incoace. Aceleasi lucruri. Este incredibil cum puneti botul la "imbunatatiri". LOL!

Esti HIGH?Ce ai vrut sa spui in postul tau?Ai facut un comentariu total aiurea.E si normal ca lumea sa se bucure la unele imbunatatiri.daca tie nu iti place nu inseamna ca altii nu trebuie sa se bucure pentru niste lucruri care tie ti se par minore.De la Fifa 08 pe console pana acum la Fifa 11 ,in fiecare joc din serie au adus imbunatatiri majore.Fifa 10 a folosit noul engine si a iesit bine,Fifa 10 World Cup a iesit frumos si chiar a avut unele lucruri in plus fata de Fifa 10.In Fifa 11 avem Pro Passing cu toate ca este cam slabut,avem animatii noi,avem Personality+,Be The Keeper si multe altele,si iti spun ca si Fifa 12 va fi cu mult diferit fata de ceea ce jucam acum.

PS:Si eu sunt un Fifa Fanboy