Quote Originally Posted by cosminbad View Post
Iar legat de SH, un cumparator care vrea un joc in prima zi la lansare, da 200 RON pe un joc, iar peste 2 luni vrea sa il vanda, dar constata ca pretul in magazin a scazut la jumatate pt jocul nou ce poate sa faca?. Daca el nu cere sub pretul asta redus, e automat bisnitar?.
Conform regulamentului CG : da, e bisnitar. Eu nu-l consider bisnitar, dar asta e regula. E o regula si ca orice regula sau lege are probleme, nu e perfecta. Eu am mai adus in discutie exact chestia asta, daca ai fi citit tot topicul (n-are nici 3 pagini inca) ai fi aflat asta : http://www.consolegames.ro/forum/f51...ta/#post457013

Insa nimic nu s-a schimbat, regula a ramas aceeasi. Parerea mea e in continuare ca nu e o regula buna, inclin sa cred de fapt ca e o regula foarte aiurea, pentru ca nici macar preturile din magazin nu-s acceptate ca si dovada. Daca a fost promotie nu e ok, ca a fost promotie. Si am discutat si asta : cine e atat de cretin incat sa cumpere la pret mare si sa incerce sa vanda la pret si mai mare ?

Normal ca asta fac bisnitarii : vaneaza ofertele din magazine (de aici si de afara), cumpara la preturi mici si apoi vand la pret mai mare. Parerea mea ca asta e bisnitarul : cel care incearca sa faca bani din asa ceva. Sa nu fiu inteles gresit : nu-i agreez deloc pe bisnitari, dar nici nu-i condamn, cat timp nu trag tepe si vand la preturi ok e bine. Dar as prefera sa faca asta pe alte site-uri (gen okazii), nu aici - unde bisnita e interzisa prin regulament.

Dar regulamentul e cam subred si vad inca odata ca e mai mult doar scris acolo, nu prea se aplica (nici macar litera lui, dar mai ales spiritul lui). Sincer spun ca mi-ar place sa vad ca se aplica regulamentul ca lumea si ca-s banati bisnitarii sau ca se scoate regula cu bisnita si se liberalizeaza bisnita. Insa situatia actuala mi se pare de o ipocrizie uriasa : CG nu incurajeaza bisnita, dar nici n-o pedepseste. Sunt singurul care mi se pare ca asa ceva "pute" ?

Quote Originally Posted by cosminbad View Post
Iar in cazul cu Conan, cel mai tare e ca jocul ala s-a primit gratis pt orice comanda intr-o anumita suma la gameshop. eu il tin pe dulap ca imi e rusine sa il vand .
Nu-ti fie rusine. Daca vrei sa-l vinzi scoate-l la vanzare la un pret bun si gata. Daca o sa ceri un pret mai mic ca-n magazin nu cred ca o sa sara nimeni la tine. Tu l-ai primit gratis ca ai comandat mai multe jocuri, asta nu inseamna ca trebuie sa-l dai gratis. Sau...daca vrei : doneaza-l.