Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cerere anti bisnita
-
Senior Member

Originally Posted by
cosminbad
Iar legat de SH, un cumparator care vrea un joc in prima zi la lansare, da 200 RON pe un joc, iar peste 2 luni vrea sa il vanda, dar constata ca pretul in magazin a scazut la jumatate pt jocul nou ce poate sa faca?. Daca el nu cere sub pretul asta redus, e automat bisnitar?.
Conform regulamentului CG : da, e bisnitar. Eu nu-l consider bisnitar, dar asta e regula. E o regula si ca orice regula sau lege are probleme, nu e perfecta. Eu am mai adus in discutie exact chestia asta, daca ai fi citit tot topicul (n-are nici 3 pagini inca) ai fi aflat asta : http://www.consolegames.ro/forum/f51...ta/#post457013
Insa nimic nu s-a schimbat, regula a ramas aceeasi. Parerea mea e in continuare ca nu e o regula buna, inclin sa cred de fapt ca e o regula foarte aiurea, pentru ca nici macar preturile din magazin nu-s acceptate ca si dovada. Daca a fost promotie nu e ok, ca a fost promotie. Si am discutat si asta : cine e atat de cretin incat sa cumpere la pret mare si sa incerce sa vanda la pret si mai mare ?
Normal ca asta fac bisnitarii : vaneaza ofertele din magazine (de aici si de afara), cumpara la preturi mici si apoi vand la pret mai mare. Parerea mea ca asta e bisnitarul : cel care incearca sa faca bani din asa ceva. Sa nu fiu inteles gresit : nu-i agreez deloc pe bisnitari, dar nici nu-i condamn, cat timp nu trag tepe si vand la preturi ok e bine. Dar as prefera sa faca asta pe alte site-uri (gen okazii), nu aici - unde bisnita e interzisa prin regulament.
Dar regulamentul e cam subred si vad inca odata ca e mai mult doar scris acolo, nu prea se aplica (nici macar litera lui, dar mai ales spiritul lui). Sincer spun ca mi-ar place sa vad ca se aplica regulamentul ca lumea si ca-s banati bisnitarii sau ca se scoate regula cu bisnita si se liberalizeaza bisnita. Insa situatia actuala mi se pare de o ipocrizie uriasa : CG nu incurajeaza bisnita, dar nici n-o pedepseste. Sunt singurul care mi se pare ca asa ceva "pute" ?

Originally Posted by
cosminbad
Iar in cazul cu Conan, cel mai tare e ca jocul ala s-a primit gratis pt orice comanda intr-o anumita suma la gameshop. eu il tin pe dulap ca imi e rusine sa il vand .
Nu-ti fie rusine. Daca vrei sa-l vinzi scoate-l la vanzare la un pret bun si gata. Daca o sa ceri un pret mai mic ca-n magazin nu cred ca o sa sara nimeni la tine. Tu l-ai primit gratis ca ai comandat mai multe jocuri, asta nu inseamna ca trebuie sa-l dai gratis. Sau...daca vrei : doneaza-l.