Single post: Festivalul medieval din Sighisoara

1. #4 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    desi am ajuns duminica seara de la festival abia azi am facut rost de poze si o sa le pun imediat. Desi am stat 3 zile in Sighisoara pot sa spun ca mi-a placut la nebunie si la anul o sa stau 5 zile din 5, pana la ultimul spectacol etc. Sincer nu am fost la nici un alt festival de genu si mi-a placut mai mult decat orice concert la care am fost.

Atmosfera a fost de vis, spectacolele au fost de 5 stele (atat turnirurile cat si farsele medievale sau piesele de teatru), au fost foarte multe concerte, locuri de vizitat etc. In plus am reusit sa fac o gramada de poze cu foarte multe arme si chiar si cu un chain mail pe mine . Recomand oricui sa mearga de la anu' macar pentru o zi. Eu poate o sa incep sa ma interesez inca din primavara de festivalul de anul viitor.

Am intrebat si cam ce ar trebui sa fac pentru a lucra acolo si cam toti mi-au zis ca daca sunt din Cluj atunci sa incerc sa ma alatur Ordinului dragonilor de Transilvania. Poate la anul ma duc cu costumul meu...who knows. Mai am timp pana atunci da inca de pe acuma sunt hotarat sa merg

P.s. in ultima poza e un tip care l-am vazut la un turnir din piata Arthur
    Attached Images Attached Images dscn3046.jpg dscn3026.jpg dscn3146.jpg dscn3128.jpg dscn3121.jpg dscn3101.jpg dscn3085.jpg dscn3071.jpg dscn3055.jpg dscn3053.jpg dscn3222.jpg dscn3040.jpg dscn3029.jpg dscn3348.jpg dscn3345.jpg dscn3332.jpg dscn3331.jpg dscn3283.jpg dscn3231.jpg dscn3215.jpg