Quote Originally Posted by MonkY View Post
In primul rand, nu cunosc nici-un caz pe CG in care cineva a dat report pe un thread de bisnita si nu s-au luat masuri. Deci eu iti recomand fie sa vii cu exemple concrete (la care sa folosesti butonul de report), fie sa te opresti din "vorbit vorbe".
Inseamna ca n-ai citit postul asta : http://www.consolegames.ro/forum/f51...tml#post668119

E singurul thread pt care am dat report pt binsita, cu link din Romania (de la gameshop.ro). Se cerea 75 lei pe Wolfenstein si la gameshop era 49.90 lei (atata e si acum). Am scris frumos pe thread, dar userul a refuzat sa coboare pretul. Si am dat report, ca nu a ajuns la tine, ci la alt moderator asta nu mai tine de mine. Sau nici asta nu intra in categoria bisnita ? Pret din .ro mai mic.

Iar apoi tot userul ala vine si zice "raverx, esti ca o tzatza"... aia nu e insulta ? Serios, deja cred ca e mai mult de o simpla scapare. Se protejeaza cumva anumiti useri si altii sunt vanati ? Nu dau exemple, nu e vorba despre mine, dar am vazut niste cazuri cel putin ciudate : useri care au ajutat forumul cu donatii si au scos la licitatie jocuri (care s-au si vandut) si apoi au fost banati la mai putin de o luna. Banati pt "offtopic".

E mai grav "offtopicul" fata de bisnita sau fata de insulte (chiar daca nu-s insulte grave) ? Sau se sanctioneaza doar anumite infractiuni ?

MonkY : nu te supara, dar nu asa se salveaza forumul. Cel putin mie nu mi se pare normal sa protejezi bisnitari si smecherasi si sa banezi useri care ajuta real forumul (cu posturi bune, donatii, etc). Sau daca se aplica regulamentul atunci sa se aplice pt toti si pt orice infractiune, nu asa e normal ?