Quote Originally Posted by Tudoran View Post
nici mie sincer nu imi plac jocurile in format digital (as alege retail oricand daca as putea sa fac o alegere de genu)
E alegerea ta si chiar pot spune ca o inteleg, e foarte bine sa fie disponibil SI in versiune digitala, cine vrea asa poate sa cumpere asa. Dar daca e doar digital

Quote Originally Posted by Tudoran View Post
Sunt curios daca e in format digital cam cat o sa coste? 15 dolari ca si Infamous 2: Festival of Blood sau un pret de retail game (sa speram ca nu)?
Daca o sa fie joc full o sa coste cat unul full si retail, n-am nicio indoiala. Daca e doar un addon sau un joc mai "mic" atunci va costa mai putin. Insa pt mine nu conteaza deloc, poate sa coste si juma de dolar, n-o sa-l cumpar. Imi place sa "pipai" achizitia, probabil ca par stupid, dar asta e.

Si mai e un aspect pe care-l uita multi. Ce faci peste 10 ani cand XBOX Live va fi doar pt urmatoarea generatie de consola, de fapt pentru urmatoarea dupa urmatoarea Uitati-va la suportul pt XBOX-ul clasic, a fost taiat in urma cu un an si ceva daca nu ma insel, consola nu avea nici macar 10 ani de la aparitie. Cand a aparut 360 ? Prin 2005, deci chiar mult mai repede de 10 ani, in 2015 e posibil sa nu mai avem suport pt XBOX 360.

iti vinzi consola si te apuca nostalgia sa joci niste jocuri, stii ca le ai cumparate, cumperi o consola veche, vrei sa te loghezi si sa descarci jocurile si... surprinza, nu mai poti.