Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Alan Wake: Night Springs va fi urmatorul joc a celor de la Remedy?

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

Alan Wake: Night Springs va fi urmatorul joc a celor de la Remedy?

Cum probabil ati citit din stirea legata de VGA 2011, posesorii de Xbox 360 se vor bucura de un nou joc Alan Wake. Desi in mod normal ar trebui sa primim detalii abia la acest eveniment de gaming, cei de la Remedy precum si alte site-uri au fost destul de generoase sa ne ofere ceva detalii. Cu totii stim ca cei de la Remedy lucreaza la un nou joc, dar acestia au confirmat faptul ca NU e vorba de Alan Wake 2, desi tot mai des intalnim pe internet urmatorul nume: Alan Wake: Night Springs, ceea ce nu poate decat sa confirme ca actiunea se va petrece in universul Alan Wake dar nu va fi o continuare directa al jocului lansat in 2010.

Ce stim sigur e ca acest joc va fi in format digital, si va fi un "standalone title". Desi nu vom avea un retail version, developerii ne linistesc declarand ca jocul va fi cel putin la acelasi nivel de calitate ca si ultima lor capodopera, cu o poveste la fel de impresionanta. Jocul va contine atat story mode cat si arcade mode. Pentru moment doar atat stim despre urmatoarea creatie a celor de la Remedy. Oricum vom afla mai multe detalii in data de 10 decembrie la VGA-ul de anul acesta.
    Attached Images Attached Images alan-wake-wallpaper-13.jpg

2. #2 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Mi-a placut enorm Alan Wake, pentru mine a fost neasteptat, pentru ca nu l-am urmarit mai deloc. Acum il consider ca poate sa stea cu Resident Evil 4 si Dead Space, este un survival horror clasic.

3. #3 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Desi nu vom avea un retail version
    Mai departe nu conteaza. Alan Wake l-am cumparat in versiunea Collector's, Night Springs n-o sa-l cumpar deloc.

4. #4 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

5. #5 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Mai departe nu conteaza. Alan Wake l-am cumparat in versiunea Collector's, Night Springs n-o sa-l cumpar deloc.
    zic sa nu fi asa de dur.... nici mie sincer nu imi plac jocurile in format digital (as alege retail oricand daca as putea sa fac o alegere de genu) dar daca jocul va fi unul cu adevarat bun atunci eu spun ca merita sa il incerci. Sunt curios daca e in format digital cam cat o sa coste? 15 dolari ca si Infamous 2: Festival of Blood sau un pret de retail game (sa speram ca nu)?

6. #6 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Daca va fi la fel de bun ca primul joc , atunci sigur must buyNu conteaza ca e digital

7. #7 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    nici mie sincer nu imi plac jocurile in format digital (as alege retail oricand daca as putea sa fac o alegere de genu)
    E alegerea ta si chiar pot spune ca o inteleg, e foarte bine sa fie disponibil SI in versiune digitala, cine vrea asa poate sa cumpere asa. Dar daca e doar digital

Sunt curios daca e in format digital cam cat o sa coste? 15 dolari ca si Infamous 2: Festival of Blood sau un pret de retail game (sa speram ca nu)?
    Daca o sa fie joc full o sa coste cat unul full si retail, n-am nicio indoiala. Daca e doar un addon sau un joc mai "mic" atunci va costa mai putin. Insa pt mine nu conteaza deloc, poate sa coste si juma de dolar, n-o sa-l cumpar. Imi place sa "pipai" achizitia, probabil ca par stupid, dar asta e.

Si mai e un aspect pe care-l uita multi. Ce faci peste 10 ani cand XBOX Live va fi doar pt urmatoarea generatie de consola, de fapt pentru urmatoarea dupa urmatoarea Uitati-va la suportul pt XBOX-ul clasic, a fost taiat in urma cu un an si ceva daca nu ma insel, consola nu avea nici macar 10 ani de la aparitie. Cand a aparut 360 ? Prin 2005, deci chiar mult mai repede de 10 ani, in 2015 e posibil sa nu mai avem suport pt XBOX 360.

iti vinzi consola si te apuca nostalgia sa joci niste jocuri, stii ca le ai cumparate, cumperi o consola veche, vrei sa te loghezi si sa descarci jocurile si... surprinza, nu mai poti.

8. #8 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    RaverX - de aceeasi parere sunt si eu. daca nu o sa aibe vanzarile scontate si o sa mai faca lumea gura pe net cu siguranta ca la un moment dat vor scoate si o varianta retail.

9. #9 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Avem si un mic teaser trailer:

10. #10 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...tare am impresia ca-l vor scoate pe episoade (vezi Alan wake DLC).

Ex. Alan Wake: Night Springs - Episode 1 dupa 4-5 luni, Alan Wake: Night Springs - Episode 2, etc. S-a mai facut asa si cu alte jocuri.

Ma rog, episod generic vorbind ca vor alege capitole (avand in vedere ca e un roman).

11. #11 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sincer, nu m-ar deranja prea tare. Decat sa astept 2-3 ani pana la unu nou, prefer unu la 3-4-5 luni distanta si tot sunt 2-3 pe an

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.