Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Modern Warfare 3 se vinde tot mai bine
-
Banned

Originally Posted by
chynagods
@ilort
Nu este vorba doar de gusturi aici.Parerea mea este ca jocul nu-si merita banii la ce ofera,dar fiecare face ce vrea cu banii lui
Daca spuneau "aveti aici un nou DLC (sau expansion cum vreti sa-i spuneti) la 25 dolari cred ca era mai OK
Pe mine ca gamer ma afecteaza pentru ca:
1)multa lume este incantata de joc si dispusa sa dea 250 ron pe el dand apa la moara ACTIVISION care nu are nici un motiv sa schimbe reteta si sa-mi ofere ceva inovator
2) Franeaza progresul seriei ca sa zic asa.Am jucat cu placere COD si cred ca daca lumea ar fi facut scandal pentru ce ofera acum si la ce bani ,toti gamer-ii am fi avut de castigat
@reltih_floda
Nu ma intereseaza daca MW3 sau BF3 este mai bun.Fiecare sa joace ce-i place
Eu nu-mi doresc decat o competitie cat mai mare intre producatori,sa se bata intre ei sa ne ofere jocuri bune.
eu as mai adauga si inca ceva
3) influenteaza industria gaming-ului in mod negativ prin pachetele de DLC-uri la suprapret..care datorita lor devin o moda..

Originally Posted by
Downshifting
Nvidia nu e limitata de tehnologie, ei fac tehnologia.
ba da..sunt limitati de tehnologie..care se "naste" in timp,in laboratoarele de research..ca sa nu mai vorbim de placile de baza si de porturiile PCI Express..pentru ca degeaba oferi latime de banda mare daca porturiile suporta o latime de banda inferioara..

Originally Posted by
reltih_floda
ce vrei tu sa spui e ca ai le-ai downloadat de pe torrente si ai jucat BF3 si MW3 single-player...pai aici normal ca MW bate BF..insa situatia se schimba in multiplayer..