Quote Originally Posted by Witchalok View Post
So? 100 DPS.... PATETIC!!!

Uite aici: Daedric Sword - The Elder Scrolls Wiki

Uita-te la poza pusa. Probabil facuta cu Blacksmithing mare si enchanting mare. 238 Base Damage + 35 fire damage + 35 frost.
Cred ca dai cel putin o data la 2 secunde cu sabia. Cat vine? 154. Cu 54% mai mult decat magia.
Plus power attacks, plus perk-ul de critical damag, plus ca poti face dual wield de doua din asta, plus ca da mai repede de alea 2 secunde cu cat am calculat eu.

Nici macar nu se compara.
Si repet, nu mi se pare normal ca obiectele pe care le poti face (cu mare ususrinta as adauga) sa fie mult mai bune decat orice altceva se afla in joc.
Game design defectuos.
Sincer este ultima oara cand ma repet, in primul rand ca sa cresti damage-ul exagerat trebuie facut exploit, nu te pune nimeni sa-l faci si oricum cei de la bethesda au spus ca se vor adresa problemei intr-un patch, cat despre magie repet (iara), da cu arma poti face damage-ul acela intr-un swing (chiar luand damage-ul de daedric cu exploit in calcul), dar cu magie faci damage-ul incontinuu cat te tine mana, si cum poti rezolva sa te tina mana mult si bine... sa nu pomenim ca nu este block/parrying la magie, (in fine este ward dar la ce viata au magii...). Concluzie: ce ii mai tare 90 damage continuu cu putina rezistenta ? sau cu 200 dmg care se face pe swing si din care se scade defence-ul ? (ca sa nu pomenim de parry/block) ...