Pana cand ajunci la lvl 50+ si ai sub 150 de ore, all ok, majestic and epic. Dupa... te rogi sa nu faca freeze si frame rate drop in orasele mari but still majestic and epic.
Citeste cateva pagini in urma. Poate ai noroc si pana ajungi sa ai save de peste 10mb scot un patch care rezolva buba.
PS: nu baga in seama ultimele posturi
Facut pentru trolling auzi tu la ei...

dar versiunea de PS3 merge bine ?
. Argumentele mele le ai cu o pagina inainte: la poveste Dragon Age 1 ar fi mai bun, la control ar fi Demon's Souls iar la restu sigur sunt si altele care sa fie mai bune. E un joc bun, dar nu stiu daca ar putea fi considerat cel mai bun RPG al ultimilor ani (sau al acestuia cel putin). 
. Sneak plus Marksman si dagger e modul meu preferat.
Ma bucur ca va distrati desi pe mine m-au atras TES-urile doar din ce am citit si am auzit ,Oblivion nu am reusit sa-l termin nici pana in ziua de azi deoarece mereu ma plictiseam dupa 5-6 ore ,o sa mai astept un price drop la acesta si daca imi convine il voi cumpara .
,desi jucandu-l sper sa ma insel
.
, nitel foc,nitel electrosoc,o sageata la genunchi si o sa vedeti ce fain e jocul.Parerea mea e ca ati cam uitat sa savurati un joc asa cum este el,numa exploatari si ferme aveti in cap

Bookmarks