Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ajutor procesor&placa video
-
Member
Ajutor procesor&placa video
Dupa mult timp de Minecraft la cele mai mici setari si cam atat, m-am gandit sa imi cumpar componente pentru PC.
Am cautat si am studiat toate ofertele, iar dupa 20 de ani de calcule imposibile si sudoare, am constatat ca nu stiu nimic(asta inseamnand 2 zile si...2-3 siteuri).
As avea nevoie de un procesor in jur de 3GHz(dual core, se poate si mai putin, socket 775) si de o placa video de 512/1024 MB(nu sunt sigur daca DD2 sau DD3, o sa aflu raspunsul in foarte scurt timp)
Nu am bani momentan deci m-as indrepta spre rate.
As vrea sa cheltui in jur de 500 lei ----stiu ce ati gandit, "lolo vrea sa dea doar atat", dar vreau sa zic clar ca nu vreau sa ma joc Skyrim la cea mai mare grafica posibila, nu vreau sa tin Battlefield 3 si MW3 in acelasi timp deschise, vreau sa ma pot juca jocuri mai recente decat 2002
.
Va rog sa imi dati sugestii, o sa dau edit cu ce as fi vrut eu sa iau(as alege PCGarage deoarece e foarte aproape de mine si primeste plata in rate)